ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Νίκη και παραμονή στην κορυφή [pics]

 Γράφτηκε από τον    
Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για το Φιλώτι να καθαρίσει το ματς με τον Ανδριακό και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Νάξου ανέβασε στροφές στην επανάληψη και με τρία γκολ μεταξύ 74' και 84' κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη  που το κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του ομίλου της Παραμονής στην Α΄κατηγορία, ενώ ο Ανδριακός πλέον καλείται να κάνει την υπέρβαση, αφού μετά από αυτή την ήττα βρίσκεται ολομέτωπα αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να ελέγξουν το παιχνίδι και είχαν 2-3 καλές στιγμές με
κορυφαία εξ αυτών το δοκάρι στο 28, έπειτα από σους του Ζούλη.
Ο Ανδριακός είχε δύο καλές εκτέλεσης φάουλ με τον Βαγγέλη Ζαννάκη, που στο14΄είδε την μπάλα να περνά σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ξένου.
Στην επανάληψη ο Α:νδριακό έδειχνε να θέλει περισσότερο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, με αποτέλεσμα το Φιλώτι να πιέζει επί πολύ ώρα στο μισό γήπεδο. Χαρακτηριστικό του Β΄μέρους ότι ο Ανδριακός απείλησε μόνο με ένα σουτ του Γλυνού από πολύ πλάγια θέση, το οποίο εξουδετέρωσε ο Ξένος.
1-0 Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε στο 74', όπου ο Βερεσόγλου εκτέλεσε φάουλ, το οποίο βρήκε στα σώματα των αμυντικών, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιάμαλου.
2-0 Στο 83΄ο Αντώνης Νταής επιβεβαίωσε την ποιότητα που διαθέτει ως παίκτης. Ο παίκτης του Φιλωτίου με προσωπική ενέργεια και ασύλληπτο σουτ για high light έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το 2-0.
3-0 Πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, αμέσως μετά την σέντρα του 2-0, ο Κοττάκης βγήκε από πλάγια θέση, πάσαρε στον Σταματίου, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε τον τελικό 3-0, βάζοντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ του αγώνα.
Και στις δύο ομάδες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ήθος τους μέσα στο γήπεδο και για τον σεβασμό που επέδειξαν μεταξύ τους οι 22 ποδοσφαιριστές.
Διαιτητής ήταν ο κ. Γιάννης Βάιλας με πρώτο βοηθό τον κ. Μαθιουδάκη και την κα. Ψαρρά.
Συνθέσεις
ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ξένος, Μακρυμανώλης (68 λ.τ. Μουστάκης Δ.), Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Σαντέ (87΄Μπόσκου), Μεμλίκα, Ζούλης, Σταματίου, Νταής (90΄Σκοπελίτης), Κοττάκης, Εζεμπαέγκου.
Ανδριακός (Ανύσης): Τσιάμαλος, Γαρύφαλος, Ψαριανός, Ισλαμάι, Κρίτης, Ζαννάκης Β., Γλυνός Α., Νάζος, Ζαννάκης Γ. (87' Γλυνός Μ.), Τσορτανίδης, Κουλουράς (68΄Ψωμάς).
134 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (Λήψη: Χάιδω Τσακωνιάτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου