ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Fwd: Η καρδιά του Beach Volley Θα χτυπήσει στη Μικρή Βίγλα της Νάξου

Δύο αξέχαστες μέρες γεμάτες εκπλήξεις και happenings υπόσχονται για ακόμη μία χρονιά οι διοργανωτές του Τουρνουά Beach Volley της Μικρής Βίγλας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουλίου στην πανέμορφη παραλία της Νάξου. Latin χορός – Πλούσια δώρα – καταπληκτικές γεύσεις και η καθιερωμένη παρουσία του ηθοποιού Γιάννη Φραγκίσκου, αναμένεται να συνθέσουν ένα ιδανικό σκηνικό στη μαγευτική παραλία της Νάξου.


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το  '' 9ο Τουρνουά Beach Volley'' της Μικρής Βίγλας που διοργανώνει ΑΜΣ Φιλωτίου, με συνδιοργανωτές τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού της Μικρής Βίγλας, έχοντας τη στήριξη των μεγάλων χορηγών, την ΕΑΣ Νάξου και της Hellenic Seaways (Naxos Tours), καθώς και αρκετών επιχειρήσεων που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος οι διοργανωτές ετοιμάζουν εκπλήξεις και happenings που θα προσθέσουν την ξεχωριστή πινελιά που διαθέτει πάντα το συγκεκριμένο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη.

Τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το beach volley, καθώς και τα καθιερωμένα πλέον κεράσματα από το ζαχαροπλαστείο – ξυλόφουρνος και την εταιρία «Korres catering» του Στέλιου Κορρέ, άφθονο Γιαούρτι και Γάλα από την ΕΑΣ Νάξου.

Φυσικά δεν θα λείψουν τα μουσικά ακούσματα του dj Ηλία Ορφανού και η άψογη όπως πάντα περιγραφή του Γιώργου Ρουσσάκη.

Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα κινηθούμε σε ρυθμούς Latin με την χορευτική ομάδα του ''MOTUS DANCE STUDIO'', που έχει την τάση να ξεσηκώνει ολόκληρη την παραλία.

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι για ακόμη μία χρονιά η ξεχωριστή νότα που δίνουν οι Ναξιώτες ηθοποιοί, που φέτος με καπετάνιο τον ανεπανάληπτο Γιάννη Φραγκίσκο και συμμετοχές εκπλήξεις, αναμένεται να χαρίσουν απλόχερα το γέλιο!

Όσο για τους νικητές; Σίγουρα δε θα φύγουν με άδεια τα χέρια, καθώς τα πλούσια δώρα που δίνει πάντα το τουρνουά θα ισχύσουν και φέτος.

Διήμερες διανυκτερεύσεις στο κορυφαίο ξενοδοχείο «Grota», Τσάντες, πετσέτες και πολλά αξεσουάρ από τη Hellenic Seaways, καθώς και γεύματα σε ποιοτικά εστιατόρια, αθλητικά είδη, σουβενίρ και πολλά – πολλά άλλα.

Την Πέμπτη 27/7 θα είναι η τελευταία μέρα των εγγραφών, που μπορούν να γίνονται με ένα τηλεφώνημα στην Υπεύθυνη του τουρνουά Κατερίνα Μουστάκη (6944849721).

ΕΛΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ... ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ 




Σπύρος Μάκαρης (sportcyclades.gr
Τηλ.: 6941609899 - 2285400279


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου