ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στο Φιλώτι η συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη

  

Μία διακεκριμένη συγγραφέα τη Μαρία Παπαγιάννη, θα φιλοξενήσει η Νάξος την Παρασκευή, στα πλαίσια της εκδήλωσης για το βιβλίο της "Το Δέντρο το Μονάχο", το πρωί με τους μαθητές του Γυμνασίου Τραγαίας και το βράδυ με γονείς και κοινό στη "Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη" του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου στο Φιλώτι.
Στο Γυμνάσιο Τραγαίας με συντονίστρια την καθηγήτρια κ. Ειρήνη Ζαζάνη έχει ήδη γίνει η επεξεργασία του βιβλίου και θα γίνει συζήτηση ανάμεσα στη συγγραφέα και τους μαθητές. Το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου (ώρα 19:00), θα συμμετάσχει μαζί με τη φιλόλογο κ. Ειρήνη Ζαζάνη και την ψυχολόγο κ. Νάντια Παπανδρέου, στην εκδήλωση της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου της "Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη" σε ανοιχτή συζήτηση με τίτλο
 "Με ένα βιβλίο βλέπω τον κόσμο αλλιώς".
Η φιλόλογος Μαρία Παπαγιάννη, έχει εκδώσει 28 βιβλία για νέους και παιδιά, ενώ η μεταφραστική της δουλειά ξεπερνά τα 50 βιβλία. Έχει λάβει ήδη 3 επαίνους και βραβεία για τη δουλειά της. Γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα, είναι παντρεμένη με το Θάνο Μικρούτσικο και έχει δύο παιδιά. Όλα της τα βιβλία, μεταξύ των οποίων και "Το Δέντρο το Μονάχο", έχουν εκδοθεί από τις "Εκδόσεις Πατάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου