ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

''Εφτάψυχο'' το Φιλώτι απέδρασε με 1-2 από την Σύρο

Γράφτηκε από τον Σπύρο Μάκαρη
Η σέλφι του Φιλωτίου στα αποδυτήρια του γηπέδου της Άνω Σύρου μετά τη μεγάλη νίκη με 1-2 κόντρα στον Πάγο Μία από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία του πέτυχε το Φιλώτι, που με δύο γκολ του ''Κίλερ'' του Ιάκωβου Σταματίου, πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα του Πάγου, σπάζοντας ένα αρνητικό ρεκόρ ηττών στην πρωτεύουσα, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Α΄κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι του Πάγου ήθελαν οπωσδήποτε αυτή τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες. Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά η αστοχία των παικτών της και τα ''κατεβασμένα ρολά'' χθες του Ξένου της στέρησαν να πάρει κάτι από το σημαντικό ματς κόντρα στον πρωτοπόρο.13041036 653924648139915 6596400019544914933 o
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να επιστρέφει μετά τον ταξίδι του με ένα μεγάλο διπλό, κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λίγες ευκαιρίες που είχαν στο παιχνίδι, με τον Ιάκωβο Σταματίου να καλείται να αντικαταστήσει τον τραυματία Ζούλη στο 32΄και να σκοράρει το πρώτο γκολ τρία λεπτά αργότερα. Ο άσσος του Φιλωτίου που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, σκοράροντας ανελλιπώς χθες αγωνίστηκε σε γνώριμα για αυτόν ''λιμέρια'' που είχε ζήσει κατά την παρουσία του στον ΑΟ Σύρου.
0-1 Στο 35΄ Ο Σταματίου με την είσοδο του στο παιχνίδι ανοίγει το σκορ.... Ο Σκοπελίτης σέντραρε, ο Λοϊσιος έκανε λάθος εκτίμηση και ο Σταματίου σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 0-1.
0-2 Στο 89΄και αφού έχει προηγηθεί ένας επιθετικός καταιγισμός με πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, ο Σταμάτιου έδειξε την κλάση του και με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 0-2.
1-2 Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Πάγου... Το κατάφεραν οι παίκτες της ομάδας της Νάξου, καθώς στο 91΄μετά από κόρνερ ο Μουστάκης έβαλε το πόδι του και σημείωσε το αυτογκόλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Στο 75΄ο διαιτητής Δεληγιάννης απέβαλε τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς από τον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου για διαμαρτυρία. 
Διαιτητής: Δεληγιάννης Βοηθοί: Αρμακόλας - Νομικός
ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς (75΄Αργυρός), Πρίντεζης Π., Μαραγκός, Τρόκα, Σταμούλης, Ζαφείρας, Πρίντεζης Μ., Πρελορέτζος (64΄Παράβαλος), Τζώρτζης, Πάπιτσης
Αναπληρωματικοί: Ρούσσος Κ., Νικητήδης, Δαλέζιος Μ., Ρούσσος Ι., Δεσινιώτης.
ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Μακρυμανόλης, Βερασόγλου, Ρεγγινίδης, Σκοπελίτης (66΄Πράσινος), Αζεμπαέγκου, Νταής, Κοττάκης, Ζούλης (32΄Σταματίου), Μεμλίκα, Μουστάκης Δ. (92΄Βασιλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου