ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Ξεκλείδωσε» Αστέρα και πρόκριση [pics]

 

«Ξεκλείδωσε» Αστέρα και πρόκριση [pics]

Το Φιλώτι χρειάστηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Αστέρα για να φτάσει τελικά στη νίκη - πρόκριση με 3-0.


Η ομάδα του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς έδειχνε εγκλωβισμένη στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλοστημένη, γεμάτη εμπειρία άμυνα του Αστέρα Τραγαίας, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όπου ο Πόλια είπε «όχι» σε πέναλτι που κέρδισε ο Σκοπελίτης και εκτέλεσε ο Σταματίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του κ. Μουτάφη αμφισβητήθηκε από τον Αστέρα.

Στην επανάληψη η κόπωση φάνηκε περισσότερο στον Αστέρα της Β' κατηγορίας, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά να συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τελική πάσα.

Τελικά η λύση ήρθε από τον «μετρ» όπως αποδεικνύεται των στημένων για το Φιλώτι, Αντώνη Νταή, ο οποίος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον «ανίκητο» μέχρι εκείνη την ώρα Πόλια ανοίγοντας το σκορ του αγώνα.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε για το Φιλώτι, που στο 75' έκανε το 2-0 με τον Σταματίου και στο 80' το 3-0 με τον Νταή. Και στα δύο γκολ υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Αστέρα, στο ένα για οφσάιντ και στο άλλο ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Ίσως το βίντεο του αγώνα μας διαφωτίσει.

Τα συμπεράσματα για τους Μιχαήλοβιτς και Βασαλάκη σαφέστατα ήταν πολύ χρήσιμα, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπως τόνισε ο Σέρβος να έχει ακόμη δύο εβδομάδες προκειμένου να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες της ομάδα του, ενώ ο Αστέρας με τα πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Β' κατηγορία, αφού έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ έμπειρο σύνολο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μουτάφης με βοηθούς την κα. Ψαρρά και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου (81' Μεμλίκα), Νταής, Κοττάκης, Μουστάκης Δ. (74΄Μπόσκου), Σκοπελίτης, Εζεμπαεγκού, Σαντέ (63΄Ρεγγινίδης).

Αστέρας Τραγαίας (Βασαλάκης):  Πόλια, Πενίκου (79' Λεγάκης), Πιταράς, Κατσούλης, Αλιμπέρτης, Ονάσογλου Γ. (λ.τ. 18' Σπανός), Μαρούλης, Επταήμερος, Ονάσογλου Μ., Δεδρινός, Τουλούπης (68΄Ψαρρός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου