ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Στα δοκιμαστικά της Πιασέντζα ο Μακρυμανώλης


Σπύρος Μάκαρης


 

Στα δοκιμαστικά της Πιασέντζα επιλέχθηκε να συμμετάσχει ο νεαρός Καρπάθιος ποδοσφαιριστής του ΑΜΣ Φιλωτίου, Μανώλης Μακρυμανώλης.

Ο Μακρυμανώλης, που ξεχωρίζει με την απόδοση του τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα του ΑΜΣ Φιλωτίου έχει ποδοσφαιρικό μέντορα τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και παρόλο που φοιτά στην τελευταία τάξη του Λυκείου, έχοντας αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις, έχει καταφέρει να βελτιώνεται παράλληλα καθημερινά υπό την καθοδήγηση του προπονητή του.

Πέρυσι είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στα δοκιμαστικά του Αστέρα Τρίπολης, ενώ φέτος ήρθε το κάλεσμα από την Ιταλία, όπου βρίσκεται της τελευταίες ημέρες ο ποδοσφαιριστής, συνοδεία τουπατέρα του.

Σύμφωνα με τα νέα που έρχονται από την Ιταλία η παρουσία του Μακρυμανώλη στις προπονησεις με τα τμήματα Κ17, Κ19 και της Ανδρικής ομάδας της Πιασέντζα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τον αναβαθμίζουν κάθε μέρα και περισσότερο. Μάλιστα στο χθεσινό οικογενειακό διπλό, ο Καρπάθιος πέτυχε ένα τε΄ρμα, ενώ είχε πολύ θετική εμφάνιση που ικανοποίησε.

Να σημειωθεί ότι το νεαρό συνοδεύει και ο Τερματοφύλακας της Ρογιαλ Φιόρε, Ζόραν Γκρόσεβ, που είναι γνωστός από το πέρασμα του από τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ το 2001-2002, με τη τότε μεταγραφή του στον δικέφαλο είχε «χαλάσει» για γραφειοκρατικούς λόγους και προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς.

Σίγουρα οι παραστάσεις που θα πάρει ο Μακρυμανώλης από την εμπειρία θα είναι πολύ χρήσιμες, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε αν τελικά προχωρήσει και σε κάποια συμφωνία με την Ιταλική ομάδα που κάποτε αγωνιζόταν στη Serie A.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε κάθε επιτυχία


στο νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου