ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Αστέρες στη Μικρή Βίγλα


Ένα καυτό σαββατοκύριακο με πολύ βόλεϊ, εκπλήξεις και πολλά happeningsπου θα ενθουσιάσουν το κοινό και τους συμμετέχοντες, υπόσχονται οι διοργανωτές του "NaxosBeachVolley 2013" που θα γίνει 3-4 Αυγούστου στην παραλία της Μικρής Βίγλας στη Νάξο.
Ο ΑΜΣ Φιλωτίου και το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μ. Βίγλας έχουν διοργανώσει πραγματικά μία «γιορτή του Βόλεϊ», που φέτος θέτει τον πήχη ψηλότερα, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.
Οι αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη της Βασιλικής Μιχ. Κύλη, φέτος παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρων, καθώς οι μέχρι τώρα συμμετοχές είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι, ομάδες από Αθήνα και τα γύρω νησιά έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν.
Happenings
Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, αλλά αν τις μαρτυράς τι εκπλήξεις θα είναι; Σίγουρα η αρωγή της liptonθα είναι ενεργή, οι μουσικές επιλογές του DJ Ηλία Ορφανού θα δίνουν τον ρυθμό, θα υπάρχει σχολιασμός από ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα, πλούσια δώρα, διαγωνισμοί και...
πολλά – πολλά άλλα.
Ο ναξιώτης ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου και φίλοι του που βρίσκονται στη Νάξο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Αλέκο Κακλαμάνο, πιθανότατα θα δώσουν το παρών και δεν αποκλείεται να δούμε από αυτούς «ομηρικές μάχες» στην άμμο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν επίσημα απόψε το βράδυ, οι ομάδες που θα θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν ακόμα να τηλεφωνήσουν στην Κατερίνα Μουστάκη τηλ.: 6944849721.
ΟΛΟΙ Η ΔΡΟΜΟΙ ΤΟ Σ/Κ 3-4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 10:00 – 18:00
Χορηγός επικοινωνίας: sportcyclades.gr
Χορηγός επικοινωνίας: sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου