ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΕΡΙΔΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

 Άλλη μια εκδήλωση του Αθλητικού-Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτιτών  και του Συλλόγου Γυναικών Νάξου σε συνεργασία με τον ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΠΑ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στο χώρο του    παλιού σχολειού .
Η εκδήλωση  περιελάμβανε παρουσίαση καλλιτεχνών από διάφορους τόπους της Νάξου (Κωμιακή-Τρίποδες-Απείρανθος-Φιλώτι) οι οποίοι μας κράτησαν συντροφιά με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής βγαλμένη από τσαμπούνες και ντουμπάκια. Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι ήταν αρκετοί στην.....

εκδήλωση αυτή, μπόρεσαν και άκουσαν τις ιδιομορφίες και το ξεχωριστό είδος μουσικής που παράγεται από τη τσαμπούνα από χωριό σε χωριό του νησιού μας.
Ο ήχος της τσαμπούνας και τα Ναξιακά προϊόντα σε συνδυασμό με τα γλυκά φώτα της εκκλησίας της Παναγιάς της Φιλωτίτισας συνέθεσαν μια ακόμη καταπληκτική ατμόσφαιρα που γέμισε με όμορφα και ευχάριστα συναισθήματα όλους όσους ήταν παρόν στην εκδήλωση και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σηκώθηκαν και χόρεψαν.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν από τις Γυναίκες του Συλλόγου Φιλωτιτών παραδοσιακά τοπικά εδέσματα. (Ξύγαλα- κεφαλοτύρι-κρασί Νάξου) τα οποία προσφέρθηκαν από τους: Βασίλη Κρασσά, Ηλία Κρασσά και Καλαβρό Γεώργιο τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η εκδήλωση.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για της εκδηλώσεις μας στο www.filotiaof.gr


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου