ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ακάθεκτη συνεχίζει η ΦΙΛΩΤΑΡΑ

Το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς κατέκτησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου που επικράτησε 4-2 του ΑΣ Ίου στον αγώνα που έγινε το πρωί στο ΔΓ Αγερσανίου.
Η ομάδα του Ηλία Ορφανού που παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με 2-0. Στα θετικά για τους Ναξιώτες η παρουσία μικρών ποδοσφαιριστών που έχουν βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Θόδωρου Καραβά από την πλευρά της έδειξε πολύ καλά στοιχεία και προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι στην επανάληψη, όπου και μείωσε σε 2-1. Κάπου εκεί το Φιλώτι αφυπνίστηκε, με τον ρυθμό στο παιχνίδι να ανεβαίνει προς το τέλος της αναμέτρησης και το τελικό 4-2 να δίνει δίκαια το τρίποντο στους ''Ναξιώτες''.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ψαρράς με διείσδυση στη περιοχή και κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κοττάκη να χρίζεται σκόρερ έπειτα από ασίστ του Ζούλη και κοντινό πλασέ.
Ο ΑΣ Ίου έφτασε κοντά στο γκολ στο 36ο λεπτό, όπου ο Λουλάι έδιωξε με υπερένταση γυριστό σουτ του Δράκου.
Ότι δεν πέτυχε ο μικρός της Ίου στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε στο δεύτερο, καθώς στο 58΄με πολύ όμορφο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Λουλάι.
Στο 55΄ο διαιτητής του αγώνα κ. Φαν Άακεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τριαντάφυλλο αφήνοντας τον ΑΣ Ίου με 10 παίκτες.
Οι Νιώτες δε το έβαλαν κάτω και παρόλο με παίκτη λιγότερο ανέβασαν την απόδοση τους, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Στο 88΄μετά από στημένη φάση του Κοττάκη, ο Ψαρράς βγήκε απέναντι στον Βολικάκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.
Το παιχνίδι είχε να δώσει ακόμα και στο 89΄ο ΑΣ Ίου κέρδισε πέναλτι, με τον Νομικό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα μειώνοντας σε 3-2.
Το τελικό 4-2 πέτυχε στην εκπνοή της αναμέτρησης ο μικρός ταλαντούχος Βασίλης Βενιεράκης που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι, με κοντινή προβολή που ήρθε μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ήταν ο κ. Φίλιππας Φαν Άακεν, με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Χατζόπουλο.
ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Μανιός, Κατζιλιέρης (46΄Μουστάκης Μ.), Μουστάκης Α., Βερύκοκκος (70΄Ζούλης Π.), Ψαρράς, Σαντέ, Ζούλης Γ., Ευριπιώτης (87΄Βενιεράκης), Μεμλίκα (80΄Μπόσκου), Κοττάκης.
Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης, Μουστάκης Ν.
ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος (λ.τ. 20΄Σκαγιας), Στράκας (77' Ιωάννιδης), Καρράς, Αθανασίου, Δράκος, Σπυράκης, Τριαντάφυλλος, Νομικός, Κώνστας (70΄ Καλαφάς).
Αναπληρωματικοί: Αφαλωνιατης, Καλαθάς, Σακιριανός, Σταυράκης, Χάρος.
http://www.sportcyclades.gr/podosfero/a-katigoria/item/27752-synexizei-akathekto-to-filoti-pics.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου