ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Το Γενάρη ξεκινούν τα έργα στο Φιλώτι15409842_10210583716805019_1357564930_o.jpg
Σπύρος ΜάκαρηςΜε την σημαντική συμβολή του Γιάννη Τσολάκη ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια και πλέον το γήπεδο στο Φιλώτι βρίσκεται ένα βήμα πριν την πλήρη αναμόρφωση του που θα το κάνει χρηστικό.Μέσα Ιανουαρίου θα γίνει γνωστός ο ανάδοχος του έργου της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλωτίου «Γιάγκος Γρατσίας».

Πριν περίπου έναν χρόνο ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Γιάννης Τσολάκης είχε εισακούσει το αίτημα των μελών της διοίκησης του ΑΜΣ Φιλωτίου και με διαδικασίες εξπρές που δύσκολα βρίσκεις προηγούμενο, κατάφερε να τρέξει τις
διαδικασίες και πλέον το όνειρο πολλών δεκαετιών για την αθλούμενη νεολαία του Φιλωτίου και γενικότερα της ορεινής Νάξου βρίσκεται ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του.

Βέβαια στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε και την συμβολή του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, που από την πλευρά τους με αντίστοιχες γρήγορες διαδικασίες παραχώρησαν το γήπεδο για 30 χρόνια στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, δίνοντας λύση σε ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια.

Έγκριση και χρονοδιάγραμμα

Και περνάμε στο τυπικό κομμάτι, όπου στην 24η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε στα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α την Τρίτη 6/12/2015, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:


Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την «Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση χλοοτάπητα, συνθετικού τάπητα (ταρτάν), στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».


Έγκριση Μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση χλοοτάπητα, συνθετικού τάπητα (ταρτάν), στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Αυτό σημαίνει ότι το έργο μπαίνει σε δημοπρασία και περίπου στα μέσα Ιανουαρίου θα γίνει γνωστός ο εργολάβος που θα το αναλάβει.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα έργα θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο και η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου ευελπιστεί να δώσει κάποιον ή κάποιους από τους τελευταίους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο της, πράγμα που τελευταία φορά είχε συμβεί πριν 6 χρόνια.

Παράλληλα με την τοποθέτηση χλοοτάπητα θα γίνουν παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους . Το τέλος των εργασιών θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη εναρμόνιση του γηπέδου του Φιλωτίου με όσα ορίζει η νομοθεσία και θα δανειοδοτηθεί άμεσα αφού θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους του Φιλωτίου και ειδικά στον κ. Τσολάκη, αφού με τις κινήσεις του «υπερπήδησε» εμπόδια της γραφειοκρατίας που σε άλλες περιπτώσεις αποτελούν τροχοπέδη στην πραγματοποίηση τόσο σημαντικών έργων όπως θα είναι αυτό στο γήπεδο του Φιλωτίου.
15409842_10210583716805019_1357564930_o.jpg


1 σχόλιο:

  1. τον Βάβουλα γιατί τον Προβάλετε; μήπως τον προωθείτε για πρόεδρο; αυτός είναι Πασόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή