ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων για συγκρότηση Επιτροπή Νέας Γενιάς


Υλοποιώντα τον "Προγραμματικό Σχεδιασμό Δράσης της Ο.ΝΑ.Σ." στον οποίο αναφέρεται ότι: "Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη νέα γενιά, δίνοντάς της βήμα λόγου, αλλά και δικαιοδοσία ανάπτυξης πρωτοβουλιών και συμμετοχής στα δρώμενα και θα της ζητήσουμε να συνδράμει με τον προβληματισμό αλλά και τη ζωντάνια της την καθημερινότητα της Οργάνωσης μας"., το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΝΑ.Σ. αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής Νέας Γενιάς (είναι μία από τις έξι επιτροπές που θα επεξεργάζονται θέσεις και θα αναλαμβάλουν πρωτοβουλίες και θα τις εισηγούνται στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας).

Αν και ο τρόπος λειτουργίας της επιτροπής θα καθοριστεί από τα μέλη της, το Δ.Σ. αποφάσισε να είναι η μόνη επιτροπή χωρίς οριζόμενο εξ αρχής αριθμό μελών ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι νέοι το επιθυμούν και έχουν διάθεση προσφοράς.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μάλιστα η πρώτη συνάντηση της νεοσυσταθείσας Επιτροπής, στην οποία παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός νέων από τον Δαμαριώνα, τις Τρίποδες, το Γλινάδο, τ’Απεράθου, τον Κυνίδαρο, τον Δανακό, τα Αγγίδια καθώς και από το Σύλλογο Ναξιωτών Αγ.Αναργύρων.

Η πρώτη αυτή συνάντηση ήταν αναγνωριστική και σκοπό είχε την γνωριμία των συμμετεχόντων καθώς τον διάλογο για την θέση, τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τον τρόπο λειτουργίας της στο μέλλον. Υπάρξε πολύ όρεξη από τους νεολαίους για την υποστήριξη των δράσεων της Ο.ΝΑ.Σ. καθώς και ότι θα είναι παρόντες στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόλου της Ο.ΝΑ.Σ. στο μέλλον, γεγονός ελπιδοφόρο τόσο για το μέλλον και την συνέχεια της Ομοσπονδίας όσο και του Ναξιακού Συλλογικού Κινήματος.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο νέος Πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. Νίκος Μαιτός, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. Μανώλης Καλλαϊτζής, ο Ταμίας της Ο.ΝΑ.Σ. Σταύρος Κονδύλης και τα μέλη Βερνίκος Κωνσταντίνος και Ιάκωβος Γιακούμης. Ο Ιάκωβος Γιακουμής ορίστηκε ως Συντονιστής της Επιτροπής Νεας Γενιάς καθώς είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και μπορεί να λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος των δύο οργάνων.

Η επόμενη συνάντηση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου και καλούμε τους νέους του νησιού μας να την στηρίξουν με την συμμετοχή τους.

Πηγή: Ιστοσελίδα ΟΝΑΣ στο facebook:

http://www.facebook.com/pages/Omospondia-Naxiakn-Syllogon-ONAS/254083596992

και: http://margaritisioannis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου