ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στο Μόντρεαλ και στο Φιλώτι για την επιτυχία της Εμμανουέλλας Λαμπροπούλου(εγγονή της Δέσποινα του Σταυράκη)


Η γιαγιά (Δέσποινα του Σταυράακη ) αγκαλιά
  με τις αγαπημένες εγγονές ,    
    την  Εμμανουέλλα Λαμπροπούλου 
και την Μελίνα Τσαγκαροπούλου
        


Η σχέση του Καναδά και του Μόντρεαλ με το Φιλώτι είναι γνωστή ανέκαθεν. Όμως, ότι θα βλέπαμε μέλος της Φιλωτίτικης παροικίας του Μόντρεαλ στην Βουλή του Καναδά δεν το είχαμε φανταστεί. Πρόκειται για την Εμμανουέλα Λαμπροπούλου, εγγονή της Δέσποινας του Σταυράκη από το Φιλώτι και του Νίκου τ’ Αερικού από την Απείρανθο.
Η Εμμανουέλα Λαμπροπούλου εξελέγη στις προκριματικές εκλογές για υποψήφια του κόμματος των
Φιλελευθέρων στην εκλογική περιφέρεια του Saint Laurent, στο Μόντρεαλ.
Η κ.Λαμπροπούλου είναι καθηγήτρια στο Rosemount High School κάνει master στο Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ. Σε ανακοίνωση της, μάλιστα, στην πολυπληθή ελληνική κοινότητα του Μόντρεαλ, την παραμονή των εκλογών είχε δηλώσει τα εξής: "όπως γνωρίζετε, είμαι η μοναδική υποψήφια που διαμένω στην περιοχή και παίρνω μέρος στην διεκδίκηση του χρίσματος, για την εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια του Saint Laurent. Βασίζομαι στην υποστήριξη και στην ψήφο σας. Μαζί γινόμαστε ισχυρότεροι».

Συγκίνηση και υπερηφάνεια για την επιτυχία της Ελληνίδας-Ναξιώτισσας στις εκλογές της 3ης Απριλίου. Της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου