ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Στην Εθνική Ελλάδας Καράτε ο Φιλωτίτης Βασίλης Βρούτσης (εγγονός του Βασίλη του Κουρογιαννου )

Ο Βασίλης Βρούτσης

Την είσοδο του στην Εθνική Ελλαδος Καράτε διασφάλισε ο 18χρονος Βασιλης Βρούτσης, γιος του πρώην υπουργού και βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, με την ταυτόχρονη κατάκτηση της 4ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη την Κυριακή στην Αθηνα στο Εθνικό Στάδιο της Πετρούπολης...


Συγκεκριμένα, ο πρωτοετής φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασιλης Βρούτσης, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα Καράτε στους εφήβους και νέους όπου  είχε πολλές διακρίσεις (1χρυσό 2 ασημένια 1 χάλκινο), έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους Άνδρες όπου η ηλικίες συμμετοχής είναι από +18 και πάνω.



Η πρώτη του αυτή συμμετοχή ήταν, αναλογικά με τους 21 αθλητές από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν, ιδιαίτερα καλή, καθώς μετά από μια πολλή καλή αγωνιστική εμφάνιση έφτασε στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου σε έναν αγώνα με τον κάτοχο του περισινού πρωταθλήματος. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 3-3 αλλά λόγω κανονισμού ο Βασιλης Βρούτσης κατέλαβε τελικα την 4η θεση και την είσοδό του στην Εθνική Ελλάδος Καράτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου