ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΕΝΤΟΠΙΑ – Entopia μια εταιρεία, με Ελληνικά, παραδοσιακά Τοπικά, οικιακά, νόστιμα προϊόντα . Και με έντονο Φιλωτιτίκο άρωμα καθώς είναι Ιδιοκτησίας της Λιάνας Αγραφιώτη (κόρης της Μαργαρίτας Τζιώτη του Ιουλιανού Τζιώτη "Βιήτση" και της Κυριακής Μουστάκη του "Στελλάκη" ) και του συζύγου της Παναγιώτη Φιλοξενίδη.

Η ΕΝΤΟΠΙΑ είναι μια εταιρεία που γεννήθηκε και ανατράφηκε στην Ελλάδα, εγκλωβίζοντας στο γούστο τους τον ήλιο, την ιστορία και τον πολιτισμό της γης. 

Επιλέξτε, premium, αυθεντικά προϊόντα σε κομψή συσκευασία με πολλές πληροφορίες, που αντικατοπτρίζουν την αφθονία φρούτων και λαχανικών που υπάρχουν στην ελληνική φύση.
Εντοπία. Παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα με μοντέρνο πρόσωπο, που μας ταξιδεύουν σε ένα ταξίδι. Φυσικά προϊόντα, βιολογικά στην πλειοψηφία τους, σχεδόν χειροποίητα και μη βιομηχανικά που ευχαριστούν την καρδιά και τον ουρανίσκο. Είναι καλά για το σώμα μας και ξυπνούν όλες τις αισθήσεις μας. Απλό, φυσικό και γενναιόδωρο, όπως μας έδωσε η Μητέρα Φύση.  Αυτό σημαίνει για μας η «ελληνική γαστρονομία». Παραδοσιακές αγροτικές λιχουδιές, όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ή φυσικά αρωματισμένο με χυμό από τα φρούτα και το φλοιό ενός ολόκληρου φρέσκου μανταρινιού ή λεμονιού, ξύδι με θυμάρι, βαλσάμικο με εσπεριδοειδή, μεταξύ άλλων, καθαρό σιρόπι σταφυλιού που ονομάζεται «Πετιμέζι», φυσικές πάστες και σάλτσες, προσθέστε μια γκουρμέ αίσθηση σε καθημερινή βάση διατροφή.

Επειδή η ελληνική γαστρονομία αξίζει να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο! Αυτό που κάνει την Entopia μοναδική Εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες με το άρωμα και την ουσία της Ελλάδας 0% συντηρητικά, 0% χημικά πρόσθετα, 0% αρώματα και θειώδη άλατα Ελκυστική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Διεθνώς βραβευμένο για τον σχεδιασμό, τη γεύση και την ποιότητα μάρκας.

Αποξηραμένη ρίγανη, θυμάρι και άλλα βότανα της ελληνικής υπαίθρου, θαλασσινό αλάτι με βότανα, θυμαρίσιο μέλι, θυμαρίσιο μέλι με κηρήθρα, πορτοκάλι μελιού και άλλα, μόνο από φρέσκα εποχιακά φρούτα, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού (κονσέρβες φρούτων). Χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα, θειώδη άλατα, χρώμα καραμέλας ή άλλα τεχνητά χρώματα και αρώματα.

Στην καθαρότερη μορφή τους με ελάχιστη επεξεργασία ώστε τα θρεπτικά συστατικά τους να παραμένουν άθικτα. Τα συστατικά της ευεργετικής και διάσημης μεσογειακής διατροφής! Εντοπία με μια ματιά

 Η ΕΝΤΟΠΙΑ είναι μια εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων, όσον αφορά: Τον τύπο και το είδος τους την εξαιρετική ποιότητα και την προέλευση της παραγωγής Με βάση την στοργική φροντίδα μιας οικογένειας που επιθυμεί να μεταδώσει και να προσφέρει την εμπειρία της ελληνικής γης. Επιλεγμένα αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα σε μοναδικό, μοντέρνο πρόσωπο. Η μοναδική εμπειρία του να ζεις και να δοκιμάζεις την Ελλάδα. Παραγωγοί Η επιλογή του προϊόντος γίνεται από παραγωγούς που έχουν: επιμέλεια, συνέπεια στην ποιότητα, κατάλληλες μεθόδους καλλιέργειας και πιστοποιήσεις. Μοιραζόμαστε μαζί τους το ίδιο πάθος για έναν υγιή και παραδοσιακό τρόπο ζωής.

Δοκιμάζουμε δεκάδες προϊόντα την εποχή και επιλέγουμε τα πιο επιλεγμένα από ανεξάρτητους, τοπικούς παραγωγούς που εργάζονται στη γη με αγάπη, συνέπεια και καλές γεωργικές πρακτικές.

Σας προσφέρουμε το καλύτερο που κάθε περιοχή πρέπει να δίνει σε κάθε σεζόν. Συσκευασία Η επιλογή των υλικών συσκευασίας στοχεύει στη διασφάλιση της ποιότητας και της θρεπτικής αξίας των προϊόντων μας, της σχεδιαστικής λειτουργικότητας, της αισθητικής και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Τα προϊόντα Έξτρα παρθένα ελαιόλαδα - Βιολογικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα - Ελαιόλαδα που εγχέονται Βιολογικό ξίδι - Βιολογικό βαλσάμικο - Βιολογικό σιρόπι σταφυλιού Πετιμέζι Βαλσαμικά Φυσικές σάλτσες Φυσικές πάστες Φυσικά αρωματικά βότανα Φυσικά βότανα στο ελαιόλαδο Θαλασσινά άλατα Μέλι Γλυκά κουταλιών - Τα φρούτα διατηρούν τα γαρνιτούρα Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας και τη σελίδα στο facebook:


  
Entopia Deli LLC Sokratous 59, 14451 Metamorfosi Attiki GREECE T: +30 216 0701983 www.entopiagreece.com www.facebook.com/EntopiaGreece www.instagram.com/entopia_greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου