ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Δυναμικό ξεκίνημα για τις ακαδημίες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο ΑΜΣ Φιλωτίου στο άθλημα του βόλεϊ αποτυπώθηκε στην πρώτη συνάντηση των τμημάτων της ακαδημίας στην Χώρα και στο Φιλώτι της Νάξου.
Δεκάδες νεαρά κορίτσια όλων των ηλικιών, γονείς, προπονητές και φυσικά η διοίκηση του συλλόγου έδωσαν το σήμα της έναρξης για μία χρονιά που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για το σωματείο της Νάξου.
''Θέλουμε οι αθλήτριες να φεύγουν από την προπόνηση και να ανυπομονούν πότε θα είναι η επόμενη'' είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κατσιγιάννης, δίνοντας το στίγμα ότι οι προπονήσεις στον ΑΜΣ Φιλωτίου θα συνθέτουν τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Μία προπόνηση επικεντρωμένη στη χαρά των παιδιών υποσχέθηκαν και οι Στεφανία Ψαρρά με τον Δημήτρη Τσακωνιάτη που θα αναλάβουν τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου.

Όσο αφορά το πρόγραμμα προπονήσεων, ήδη έχει προγραμματιστεί τα αγωνιστικά τμήματα να προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ θα πραγματοποιούνται προπονήσεις και στο Φιλώτι για τα μικρότερα τμήματα.

Η ανακοίνωση:

Με τις συναντήσεις στη Χώρα και στο Φιλώτι ξεκίνησε χθες Δευτέρα 17/5 και επίσημα η σεζόν για τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου μας.

Οι αθλήτριες και οι γονείς ενημερώθηκαν από τους προπονητές μας Θανάσης Κατσιγιάννη, Στεφανία Ψαρρά και Δημήτρη Τσακωνιάτη για τις προπονήσεις, οι οποίες θα έχουν ως πρώτο στόχο την διασκέδαση των παιδιών και φυσικά να συνδυάσουμε το παιχνίδι με τον πρωταθλητισμό για τα μεγαλύτερα τμήματα του συλλόγου μας. Οι στόχοι μας παραμένουν και φέτος υψηλοί, καθώς τα τελευταία χρόνια οι αθλήτριες μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Όλες οι αθλήτριες του συλλόγου μας θα διδαχθούν το βόλεϊ μέσα από σύγχρονες προπονητικές μονάδες και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αγώνες, καθώς θα υπάρξει συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, αλλά και συμμετοχή σε τουρνουά που θα διοργανώσει ο σύλλογος μας, όπου θα λάβουν μέρος ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα, ωστόσο θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα αγωνιστικά τμήματα είναι ήδη προγραμματισμένο να μετακινούνται και να προπονούνται στο κλειστό ''Δ' Περιστεράκης'' της Χώρας.

Ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά στις αθλήτριες μας. Να χαίρονται κάθε στιγμή μέσα στο βόλεϊ. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους!

Οι εγγραφές στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά σε καθημερινή βάση.

Για πληροφορίες και εγγραφές τα τηλέφωνα είναι τα εξής:

Πληροφορίες - εγγραφές:

Κατερίνα Μουστάκη 6932800382

Δημήτρης Καλκανης 6947424056

Στέλλα Μαϊτού 6972691673

*Θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο

Η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου

Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου