ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τριπλή ενίσχυση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου-Επιστρέφουν ακόμη δυο

Τριπλή ενίσχυση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου-Επιστρέφουν ακόμη δυο
 Κυριάκος Παντζαρίδης

Παρότι σε δυο ημέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, στις τάξεις του ΑΜΣ Φιλωτίου δεν πτοούνται και η διοίκηση της ομάδας βαδίζοντας στο πλάνο που έχει εκπονηθεί από τις αρχές του καλοκαιριού προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Ηλία Ορφανού θα προπονούνται από εδώ και στο εξής ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, Στέφανος Προμπονάς, ο 17χρονος αμυντικός, Γιώργος Λεκάκης και ο 17χρονος μέσος Γιώργος Χωματάς, με τις δυο τελευταίους να προέρχονται από τον Αστέρα Τραγαίας και τον πρώτο από τον ΠΑΣ Νάξου. 
Με τις κινήσεις αυτές, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν την πρόθεση τους να τονώσουν το έμψυχο δυναμικό με νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αποδεικνύοντας ότι ο σύλλογος θα έχει ως πρωταρχικό στοιχείο να... ρίξει το μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ευχαρίστησε τις ομάδες που άνηκαν οι παίκτες.
Αναλυτικά, το κείμενο
''Ο ΑΜΣ Φιλωτίου ευχαριστεί τις διοικήσεις του ΠΑΣ Νάξου και του Αστέρα Τραγαίας που συναίνεσαν στην παραχώρηση των ποδοσφαιριστών''. 
Από εκεί και πέρα, οι προσθήκες στο σύλλογο της Ορεινής Νάξου δεν σταματούν εδώ, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα ανακοινωθεί η επιστροφή δυο παικτών που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου