ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Aγιασμός του ΑΜΣ Φιλωτίου στο ''Γιάγκος Γρατσίας''


Κυριάκος Παντζαρίδης
Την προηγούμενη Κυριακή το Φιλώτι έβαλε τα... καλά του αφού φιλοξένησε τον αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο με αντίπαλο τον Πανναξιακό.
Η ατμόσφαιρα ήταν αθλητική και θύμιζε, όπως έγραψε σε χθεσινό του άρθρο ο Σπύρος Μάκαρης, ατμόσφαιρα που είχε χρόνια να βιώσει ο κόσμος της Νάξου όσον αφορά το ποδόσφαιρο.
Καπνογόνα, χαρτάκια και φίλαθλοι που είχαν τη... δίψα να παρακολουθήσουν το ματς έδωσαν το παρών, δημιουργώντας παλμό που θύμιζε αγώνα ανώτερων κατηγοριών.

Τελέστηκε ο αγιασμός του ΑΜΣ Φιλωτίου [vid]


Πριν από την έναρξη του αγώνα, ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τελέσθηκε ο αγιασμός της ομάδας, με τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, κ/ Μιχάλη Μαρούλη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Τσολάκη που αποτελεί έναν εκ των πρωτεργατών για να πραγματοποιηθεί η δημιουργία του γηπέδου, όπως και τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανώλη Ζουγανέλη που η συμβολή του ήταν καθοριστική ώστε το έργο να παραδοθεί έγκαιρα, να δίνουν το παρών.

Ο πατέρας Ιωάννης Μανιός τέλεσε τον αγιασμό, με την ευχή του να αναφέρει τα εξης: Εύχομαι να είναι καλορίζικο, να είστε καλά παιδιά, να αθλείστε μέσα και να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς όλους, που ήταν η αιτία και έγινε αυτό το αριστούργημα''.
Μοιραστείτε αυτό το άρθροΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου