ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Όταν θέλεις 3ήμερο ταξίδι για παίξεις ένα παιχνίδι σε ένα νησί ακριβώς απέναντι από τη Νάξο και χάνεις μόνο με 1-0 από την Μύκονο.


Μετά από ένα πολύ κακό ποιοτικά ματς, που έγινε χθες στο γήπεδο του Κόρφου, ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στο Φιλώτι, με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ξένου.

Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι αν και είχαν το πρώτο λόγο, και έχασαν αρκετές ευκαιρίες δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν. Από την άλλη οι Ναξιώτες στάθηκαν πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό με τον Σερέπα να κάνει μια πολύ καλή ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και να πασάρει στον Μουλίδη ο οποίος σούταρε στο ύψος του πέναλτι όμως Ξένος μπλόκαρε την μπάλα. Στη συνέχεια ο Μουλίδης θα πασάρει στο Μύρτινα και αυτός στον Σερέπα ο οποίος θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Φιλωτίου, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 31΄ η ομάδα της Νάξου απείλησε για πρώτη φορά στο ματς, με τον Ευριπιώτη να κάμει πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και να πασάρει στον Νταή όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Α.Ο. Μυκόνου και στη συνέχεια έπιασε άλλο ένα σουτ ο Λέανδρος το οποίο είχε την ίδια κατάληξη. Ένα λεπτό αργότερα το Φιλώτι απείλησε ξανά με μια πολύ καλή σέντρα-σουτ από τον Κλάιντι στο χώρο του κέντρου, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Παπάς.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Σκοπελίτης έκανε μια πολύ ωραία σέντρα σουτ η οποία όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια και οι Μυκονιάτες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Αλεξανδρόπουλο να εκτελεί κόρνερ και τον Σερέπα να πιάνει τη κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε αουτ. Ο Μύρτινας έκανε μια ατομική προσπάθεια και βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε αουτ.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Ξένο στο 75’, ο οποίος έπιασε μια πολύ καλή σέντρα σουτ λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου και κατέληξε στα δίχτυα του... συνονόματου τερματοφύλακα του Φιλωτίου.

Στη συνέχεια το ματς άνοιξε με το Φιλώτι να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία στο 83' για να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλία, καθώς ο Περιάλης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ όμως δεν έπιασε καλά το σουτ. Λίγο αργότερα ο Κλάιντι θα αντικρίσει τη κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Μπάμπακαρ.

Οι Μυκονιάτες στη συνέχεια βρέθηκαν αρκετές φορές ακόμα απέναντι στον Ξένο, χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. O A.O. Μυκόνου έμεινε στην 6η θέση με 10 βαθμούς ενώ το Φιλώτι στην 8η με μόλις 3 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλορογιάννης, με βοηθούς του κ.κ Υφαντίδη και Κουκά

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Ράγια Χ., Αλεξανδρόπουλος, Καρατζάς, Αργυρίου, Μπαλλής (67' Ξένος), Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ (85' Βαρουξής), Σερέπας, Μύρτινας, Μουλίδης (45΄Χιλάι)

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Κλάιντι, Λέανδρος, Ζούλης (87' Εζεμπεάγκου), Ευριπιώτης (84' Περιάλης) , Νταής, Κοττάκης, Σάντε, Σκοπελίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου