ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

  ....στο συν 5 με MAGIG Νταή
Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Τον τίτλο του «Ατρόμητου μαχητή» τείνει να αποκτήσει ο ΑΜΣ Φιλωτίου με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς στον πάγκο του, καθώς στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής του ομίλου για την παραμονή στην Α΄κατηγορία, επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Πάρου, κάνοντας το 4 στα 4 και
αποκτώντας παράλληλα προβάδισμα 5 βαθμών από τους Παριανούς, που παρέμειναν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με έναν Νταή να κάνει σχεδόν ότι θέλει στο γήπεδο, τον Σταματίου να σκοράρει για ακόμη ένα παιχνίδι και με ένα συμπαγές σχήμα, το Φιλώτι είχε τον πρώτο ρόλο στο χθεσινό ματς, με τον ΑΟ Πάρου να έχει ξεσπάσματα στο παιχνίδι, αλλά τελικά να καταρρέει ειδικά από τη στιγμή που δέχθηκε το δεύτερο γκολ, αφού στο 2ο ημίχρονο μπήκε δυνατά, είχε ένα δοκάρι, σκόραρε, αλλά μετά το δεύτερο γκολ στο 62΄ουσιαστικά πέταξε «λευκή πετσέτα» στον αντίπαλο. Ο πρώτος βοηθός Φαν Άακεν ακύρωσε τέρμα του Σταματίου ως οφσάιντ, ενώ ακυρωμένο γκολ με φωνές από τον ΑΟΠ και τον σκόρερ Αρκουλή, είχαμε και από τον κ. Νεοκοσμίδη. Σε κάθε περίπτωση τα πλάνα της κάμερας ίσως μπορέσουν να μας διαφωτίσουν.

Τα γκολ

Ας περάσουμε στο παιχνίδι, όπου στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις και έμοιαζε νωχελικό, έχοντας όμως δυνατό φινάλε με τον Σταματίου να δέχεται μία βαθιά μπαλιά, να νικά του Τσούκε στην προσωπική μονομαχία και με ψύχραιμο, τεχνικό πλασέ να πετυχαίνει το 1-0, που πήγε της δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο ΑΟ Πάρου απείλησε με το καλημέρα και στο 52΄ο Τσόκα που έπαιζε πιο προωθημένος σε σχέση με το πρώτο μέρος, βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με σουτ έκανε το 1-1.

Από αλλού

Μετά από 11 λεπτά ο «Μαγικός» χθες Νταής, έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία των διχτύων του Βασιλάρη που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Δεν το συνηθίζω αλλα΄δεν μπορώ να μη σχολιάσω τη χθεσινή απόδοση του Νταή, αφού αυτά που έκλανε χθες δεν τα βλέπουμε συχνά. Η επιλογή του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να τον χρησιμοποιήσει στον άξονα σε ένα ελεύθερο ρόλο έλυσε τα πόδια του τεχνίτη παίκτη, ο οποίος ανασταλτικά δεν θυμάμαι να έχασε καμία πρώτη μπαλιά στον χώρο του κέντρου, έκανε σχεδόν ότι ήθελε στο δημιουργικό κομμάτι και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθε αυτό το πολύ όμορφο γκολ… Είναι αυτό που λέμε «παίκτης από αλλού».

Εγκλωβισμός

Από το Φιλώτι δεν υπήρχαν υστερούντες στην απόδοση, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του άφησε και ο Εζεμπαέγκου. Από τον ΑΟ Πάρου, η αμυντική γραμμές είχε καλή απόδοση, ενώ επιθετικά η ομάδα φάνηκε μπλοκαρισμένη, με τον Κληρονόμο που θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα να αποχωρεί στο 29΄λόγω τραυματισμού και τον Αρκουλή να βρίσκεται συνεχώς επί της σκιάς του Ρεγγινίδη που βγήκε κερδισμένος σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες με τον έμπειρο στράικερ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.κ. Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδη

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Μακρυμανώλης, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Σαντέ, Ζούλης (90΄ Λιόφαγος), Σταματίου (60 λ.τ. Κατζιλιέρης), Νταής, Κοττάκης, Μουστάκης (56΄Μεμλίκα), Εζεμπαέγκου.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλάκος): Βασιλάρης, Σένκα Ν., Τσόκα (72΄Σαρρής Κοσ.), Τσούκς, Μπαρμπαρήγος, Νίκας, Αρκουλής, Κορτιάνος, Χασάνι (82΄Σαρρής Κων.), Κληρονόμος (29 λ.τ. Σένκα Β.), Γιουρτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου