ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ακόμα τρεις πόντοι στο σακούλι

TSAFOS STEFANOS
 

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα του Φιλωτίου καθώς την Κυριακή επιβλήθηκε του ΑΟ Πάγου και ντούμπλαρε τις νίκες στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.
  Το παιχνίδι ήταν δύσκολο η ομάδα της Σύρου είχε στηθεί πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία τοων κινήσεων αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία των Συριανών. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ όπου σε μία αντεπίθεση ο Πάπιτσης και έκανε το 0-1 στο 42 . Το Φιλώτι αντέδρασε σχεδόν στην επόμενη φάση και με το Ζούλη στο 44 λεπτό μετά την ασταθή απέκρουση του Λοϊσιου απο το σουτ του Νταή έφερε το παιχνίδι στα ίσια που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώθηκε η ανατροπή όπου ο Μπονιάκος με απευθείας εκτέλεση έκανε το 2-1 στο 50 λεπτό και έβαλε το Φιλώτι μπροστά στο σκορ έτσι αποχαιρετησε με το καλύτερο τρόπο προσωρινά τη Νάξο αφού σε λίγες μέρες πάει φαντάρος. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν προσπάθησαν για την ισοφάριση και το Φιλώτι περίμενε να χτυπήσει στη κόντρα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Σταματίου κατάφερε δις να χριστεί σκόρερ και να καθαρίσει τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων. Το πρώτο ΄τερμα πε΄τυχε στο 77 με αύστοχη εκτέλεση πέναλντυ που κέρδισε ο ίδιος και το 2ο στο 81 όπου πλάσαρε υποδειγματικά και έκανε το 4-1. Οι φιλοξενούμενο ιτο μόνο που κατάφεραν να μειώσουν στο 94 λεπτό με τον Περιστεράκη και να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-2. Η νίκη αυτή αφιερώθηκε από την ομάδα στον Μπόνι που φεύγει φαντάρος. Η ομάδα μας έφτασε τους 9 βαθμούς και την Κυριακή υποδέχεται την ομάδα του ΑΟ Πάρου σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Σαντέ (79΄Μεμλίκα), Βερεσόγλου (83΄Δεγαϊτας), Ρεγγινίδης, Μπονιάκος, Ζούλης, Σταματίου, Νταής, Κοττάκης, Κατζιλιέρης (58΄Μουστάκης), Μακρυμανόλης.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Πάπιτσης, Τρόκα (82΄Δαλέζιος), Πρελορέτζος (58΄Περιστεράκης), Τζώρτζης, Πρίντεζης (68΄Δεσινιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου