ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Αξιοθαύμαστη η προσπάθεια του Φιλωτίου που στάθηκε στο «ύψος» του με μια ενδεκάδα στην Σαντορίνη…

 Σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του Β ομίλου που έγινε στην Σαντορίνη, ο Πανθηραϊκός του «δικού» μας Γιώργου Περιάλη επικράτησε 3-0 του ΑΜΣ Φιλωτίου του επίσης «δικού» μας Δημήτρη Πελέκη, με την ομάδα της Νάξου να έχει παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι Φιλωτίτες διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο 12ο λεπτό πάνω στον Σκοπελίτη που ίσως και να άλλαζε την εικόνα του αγώνα.

Ο Πανθηραϊκός ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές την πρώτη θέση του ομίλου, με τον προπονητή της ομάδας κ. Κωνσταντόπουλο να δίνει «ανάσες» σε κάποιες βασικές μονάδες. Ντεμπούτο με τον Πανθηραϊκό πραγματοποίησαν οι  Δημήτρης Βέρμπης και Νίκος Στρατηγάκης. Αλλαγή μπήκε ο Γιώργος Περιάλης, που πήρε ανάσες και με εκπληκτικό σουτ από 40 μέτρα σημείωσε ίσως ένα από τα ομορφότερα γκολ της φετινής χρονιάς.

 

Τα γκολ σημειώθηκαν:

  • Φύτρος στο 18΄΄
  • Ρουσσάκης στο 41΄
  • Περιάλης στο 89΄

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλωτίου, που αν και παρατάχθηκε στο παιχνίδι με μόλις 12 παίκτες, έδωσε το παρών και στάθηκε όρθιο σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Με τραυματία τον Ιάκωβο Σταματίου, ο Δημήτρης Πελέκης είχε στις τάξεις του μόλις 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες.

Διαιτητής: Νεοκοσμίδης, Επόπτες: Αγγέλου-Ζώρζος

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης (Περιάλης Γ. 66΄), Στρατηγάκης, Ντεκίδης, Ρουσσάκης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Παγώνης (Κρεμμύδας 70΄), Βαρούχας (Αρβανίτης).

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Πελέκης Δ): Σπυρόπουλος, Πιτταράς, Ρεγκινίδης, Μακρυμανώλης, Μπονιάκος, Κοττάκης, Νταής, Λαγογιάννης, Μεμλίκα, Σκοπελίτης, Κρητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου