ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Προσεχώς από το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου

1ο) Τα Χριστούγεννα του μπαρμπα-Πανώφ(Το όνομά του ήταν Πανώφ. Ο μπαρμπα-Πανώφ δεν ήταν πλούσιος. Όλη η περιουσία του ήταν ένα μικρό δωμάτιο που έβλεπε στον δρόμο του χωριού...)

2ο) Και επί γης ειρήνη (Ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά που αναφέρεται κάθε ανθρώπινη ψυχή, σ' οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν ζει και που τελευταία απειλείται, είναι η επί γης ΕΙΡΗΝΗ)


3ο) Η δίαιτα του Αη-Βασίλη (Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ο Άγιος Βασίλης, μας δίνει συμβουλές υγιεινής διατροφής και άσκησης)

4ο) Το δώρο της Παπλωματούς (Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάχτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου και τα χαρίζει στους φτωχούς. Ένας άπληστος βασιλιάς, που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει έστω ένα χαμόγελο. Θα φτιάξει η παπλωματού ένα πάπλωμα για τον βασιλιά; Κι ο βασιλιάς θα μάθει τι σημαίνει να προσφέρεις; Μπορεί η παπλωματού να διδάξει στο βασιλιά την τέχνη της ευτυχίας; Κι αυτός τελικά τι θα τους κάνει όλους αυτούς τους θησαυρούς που έχει μαζεμένους;)
Η συνέχεια επί σκηνής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου