ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Έγιναν οι μετρήσεις στο γήπεδο του Φιλωτίου

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Η απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φιλωτιτών Αθήνας και αφορά την παραχώρηση του γηπέδου "Αριστείδης Γρατσίας" στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ σηματοδότησε την έναρξη για τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας και να μπει ένα τέλος στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο ΑΜΣ Φιλωτίου.
Κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Νάξου, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη βρέθηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο, όπου και έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις που
χρειάζονται για να μπει ένα πλάνο και δρομολογηθούν οι εργασίες που θα απαιτηθούν για να την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου.
Πρώτο μέλημα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος είναι να γίνει η ανακατασκευή του γηπέδου όπως ορίζουν οι κανονισμοί που θα επιτρέψουν την έκδοση καταλληλότητας για την τέλεση αγώνων.
Παρόντες στις μετρήσεις ήταν ο κ. Αντώνης Μανιός και ο Σταμάτης Γρατσίας εκ μέρους του ΑΜΣ Φιλωτίου, ο κ. Βασίλης Γρατσίας εκ μέρους του Συλλόγου Φιλωτιτών και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μανιός, που τόνισαν ότι είναι απαραίτητη και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.
TSOLAKIS-MANIOS ANTGIPEDO METRISH2

TSOLAKIS FILOTI AMSGIPEDO METRISH1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου