ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βλέπει λύση στο γηπεδικό το Φιλώτι

Η μοναδική ομάδα στις Κυκλάδες με ανελλιπής παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων και παράλληλα αυτή που ταλανίζεται από το γηπεδικό πρόβλημα βλέπει πλέον φως στο τούνελ μετά από πέντε χρόνια εξορίας από την φυσική της έδρα.

Φυσικά αναφερόμαστε στον ΑΜΣ Φιλωτίου που δικαίως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η "άστεγη των Κυκλάδων", αφού ως γνωστών τα πέντε τελευταία χρόνια περιφέρετε από γήπεδο σε γήπεδο για να διατηρήσει τα ποδοσφαιρικά τμήματα που διατηρεί από το 1952.

Λύση στο πρόβλημα του ορεινού συλλόγου της Νάξου θα δώσουν όπως όλα δείχνουν ο Σύλλογος Φιλωτιτών Αθήνας, στον οποίο ανήκει το γήπεδο "Γιάγκος Γρατσίας" σε συνεργασία με τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, που μέσω του προέδρου του Γιάννη Τσολάκη έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να δώσει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Έτσι μετά από διαβουλεύσεις αρκετών μηνών σήμερα στην Γενική Συνέλευση των Φιλωτιτών της Αθήνας αποφασιστικέ ομόφωνα η παραχώρηση του γηπέδου στον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και πλέον μπαίνουν μπροστά οι διαδικασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στην ιστορική έδρα του Φιλωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου