ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Μανωλάς και επισήμως… στο Φιλώτι

Στα "Κυανέρθρα" του Φιλωτίου θα συνεχίσει να είναι ντυμένος ο Νίκος Μανωλάς, ο οποίος μετά από ένα μικρό διάστημα (Ιανουάριος-Μάιος) επιστροφής στον Πανναξιακό, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου, βάζοντας την υπογραφή του στο δελτίο του ορεινού Συλλόγου.
Ο Νίκος Μανωλάς αποτελεί έναν από τους κύριους συντελεστές στην αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας της ορεινής Νάξου, η οποία δυναμώνει σημαντικά και στην επιθετική της γραμμή, όπου εκτός των Σταματίου και Λυμπερτά, ο Μανωλάς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα, τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο...
εκτελεστικό κομμάτι.
Στα μεταγραφικά τώρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη 2 παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδες της Νάξου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικού που διαθέτει ιδιαίτερα «βαρύ όνομα».
Τέλος όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας του Φιλωτίου, αυτή ξεκινά σήμερα στις 17:00 στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παλάζης μαζί με τον ειδικό γυμναστή Τάσο Βάβουλα, αναμένεται να επιχειρήσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα προετοιμασίας, που σε 1η φάση θα φτάσει στο ιδανικό επίπεδο την φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παικτών.
http://www.naxospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου