ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

 ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ



Ένα άκρως ενδιαφέρον αγώνα είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  οι 50 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό  και παρακολούθησαν το Σάββατο μεσημέρι τον αγώνα κορασίδων μεταξύ ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου. Οι δύο  ομάδες έδωσαν τον πρώτο επίσημο αγώνα κάτι που δεν τις εμπόδισε να αποδώσουν ποιοτικό βόλεϊ και να κρατήσουν αμείωτο ενδιαφέρον των φιλάθλων. Αυτό φάνηκε από το πρώτο σετ όπου η ομάδα της Πάρου μπήκε δυνατά και.....
προηγήθηκε με 9-2. Εκεί άρχισε η αντεπίθεση από το Φιλώτι και φτάσαμε από το 15-15 οι δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και τελικά να επικρατεί η ομάδα της Πάρου με 27-25. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Νάξου μπήκε δυναμικά και έχοντας από την αρχή το προβάδισμα πήρε το δεύτερο σετ με 21-25 και έκανε το 1-1. Το τρίτο σετ ήταν μονόλογος από την πλευρά της Πάρου αφού η ομάδα του Φιλωτίου με αδυναμίες στην υποδοχή δεν αντιστάθηκε καθόλου και το έχασε με 25-12. Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πάρου προηγήθηκε από νωρίς με 15-7 και θεώρησε ότι εύκολα θα έπαιρνε και το 4ο σετ. Όμως η ομάδα του Φιλωτίου με όπλο το σερβίς πήγε το σκορ 23-21 αλλά μέχρι εκεί αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έχασε το σετ με 25-21. Η ομάδα του Φιλωτίου εμφανώς ανανεωμένη και με πολύ δουλεία που γίνεται από το Γιάννη Φραγκίσκο αγώνα με τον αγώνα θα εμφανίζεται όλο και πιο δυνατή.
ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Λακταρίδου Μαρία): Ραγκούση Αικ., Νίκα Α., Κεχαγιά Δημ., Αιγινίτου Ε., Καρατζούνη Ε., Φραγκούλη Μ., Μπαρμπαρή Δ., Σκιαδά Α.
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ:( Φραγκίσκος Ιωάννης) : Μανιού Μ., Μουστάκη Ε., Βασιλάκη Μ., Τσακωνιάτη Χ., Σαλτερή Σ., Βασιλάκη Σ., Βλασερού Αικ., Αντωνίου Αικ., Καλαβρού Ι., Τσακωνιάτη Δ., Βασιλάκη Ι.
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου