ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΗΛΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση των «Μηλωσίων» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αθλητικός-Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου.    Το οδοιπορικό στην φύση περιελάμβανε  διαδρομές μέσα και γύρω από το Φιλώτι (Λαχαναριό, Πλυσταριά του Καλάμου, Λείματα, Πηγάδα, Παλιά Δεξαμενή).

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλοι οι περιπατητές ενημερώθηκαν για τις ονομασίες                                      
και την χρησιμότητα σπάνιων βοτάνων και φυτών καθώς βάδιζαν ανάμεσα στις γειτονιές και ταξίδεψαν με τον νου και την καρδιά τους σε .....

ποιο παλιές και αγαπημένες εποχές με καθοδηγητή αυτού του ταξιδιού τον Στέφανο Ψαρρά
(ΨαρροΣτέφανο) υπεύθυνο πολιτιστικών του Συλλόγου. Στο τέλος του περιπάτου περίμενε μια υπέροχη έκπληξη μικρούς και μεγάλους  που περιελάμβανε παιχνίδια μιας άλλης εποχής ξέγνοιαστης και αγαπημένης που μας την θύμισε ο παραδοσιακός σιδηρουργός του χωριού μας Αντώνης Παγίδας. Τους ευχαριστούμε θερμά γι' αυτή την περιήγηση που μας ενώνει με το παρελθόν και την ιστορία του Φιλωτίου.
Θα επακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τον ΝΟ.ΠΠΑ.ΠΠΑ και άλλους τοπικούς φορείς όπου θα γεμίζουν καθημερινά τα Αυγουστιάτικα βράδια μας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου