ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Το Φιλώτι έπαιξε με πάθος, πάλεψε αλλά η ανωτερότητα του αντιπάλου (μία ολόκληρη κατηγορία χώριζε τους δύο αντιπάλους) δεν επέτρεψε στους τυπικά γηπεδούχους, εκτός της καλής εμφάνισης, να πάρουν κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε αρχικά την ομάδα του Παναξιακού για τη γενική της προσφορά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ενώ στη συνέχεια οι παράγοντες του.........
Φιλωτίου τίμησαν και το τεχνικό σύμβουλο του Παναξιακού και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Φιλωτίου Κατσάνη Νικολή. Παράλληλα πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κατσάνη Ιωάννη πατέρα του Νικολή. Με όλα αυτά αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων.
ΑΓΩΝΑΣ
Το Φιλώτι παρατάχθηκε στο γήπεδο με περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς. Από την άλλη η ομάδα του Παναξιακού προσπάθησε να βάλει τη μπάλα κάτω και με γρήγορες πάσες από τα πλάγια να διαπεράσει τη καλοστημένη άμυνα του Φιλωτίου. Το πρώτο πλήγμα στην άμυνα του Φιλωτίου ήρθε στο 13΄λεπτό όταν ο Μουστάκης ανέτρεψε το Τζορμπατζάκη και ο Τόσκας εκτέλεσε κάνοντας το 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες με Κεμαβόρ στο 15΄ και το Τζορμπατζάκη στο 41΄λεπτό. Το Φιλώτι είχε απειλήσει στο 6΄λεπτό με το Μανωλά και στο 29΄λεπτό με το Ντάσιο όμως ο Θέμελης αντέδρασε σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγινα δυσκολότερα για το Φιλώτι αφού ο Μουστάκης Α., δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη στο 52΄λεπτό. Στο 58΄ο Τζορμπατζάκης θα κάνει τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Κεμαβόρ με διπλή προσπάθεια κάνει το 0-2 τελειώνοντας έτσι το θέμα πρόκρισης. Στο 71΄ο Αθανασίου με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζορμπατζάκη θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Πολυκρέτη κάνοντας το 0-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλισε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες με το Παναξιακό να έχει τη καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων και το Φιλώτι να αμύνεται ομαδικά και να προσπαθεί έστω και με παίκτη λιγότερο να βγει σε κάποια κόντρα. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Δερμιτζάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για 15 με 20 ημέρες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΜΣ Φιλωτίου (ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ): Πολυκρέτης, Προμπονάς (69΄Λιοφάγος), Μουστάκης Ν, Μουστάκης Α, Δέτσης ( 59΄Κοττάκης Σ), Κρητικός, Στρατούρης (79΄Τσάφος), Μανωλάς, Ευρυπιώτης, Ντάσιος, Μουστάκης Δ.

Πανναξιακός (ΒΛΑΣΤΟΣ): Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζορμπατζάκης (72΄Καρελέμογλου), Τερόλης, Τόσκας, Μπονιάκος, Καρούσης (65΄Μπανακάκης), Αθανασίου, Κεμαβόρ, Δερμιτζάκης (46΄Ντούκα), Κατσάνης.
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
Πηγή: Γραφείο τύπου  ΑΜΣ Φιλωτίου

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου