ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην ορεινή Νάξο


Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Δρυμαλίας Νάξου μας ενημερώνει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα…


Τετάρτη 21 Ιουλίου, 19:30 στον Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών, στο Φιλώτι: Έκθεση χειροτεχνημάτων. Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι η ανάδειξη καλλιτεχνών που ασχολούνται με παραδοσιακές και σύγχρονες τέχνες (ξυλογλυπτική, ζωγραφική, κόσμημα, καλαθοπλεκτική, κ.λπ.).

Πέμπτη 22 Ιουλίου, 20:00 στην πλατεία Χαλκείου: Ομιλία με θέμα: «Άγιοι και τόποι λατρείας της δυτικής εκκλησίας στη Νάξο» από την Ιωάννα Σπηλιοπούλου, επίκουρο καθηγήτρια τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Θανάση Κοτσάκη, ιστορικό.

Σάββατο 24  Ιουλίου, 19:00 στη Μονή: Έκθεση χειροποίητων δημιουργημάτων (υφαντά, γλυπτά, ξυλόγλυπτα, πίνακες ζωγραφικής, καλάθια και άλλα χειροτεχνήματα) και τοπικών προϊόντων (κρασί, ρακί, βότανα, γλυκά του κουταλιού)  Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονιατών «Η Τέχνη». Χορευτική παράσταση από το Χορευτικό Όμιλο Φοιτητών (Χ.Ο.Φ.).

Κυριακή 25 Ιουλίου 20:30 Χαλκί (Λύκειο Τραγαίας): Μουσική Παράσταση από την τετράφωνη μικτή χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων Θεσσαλονίκης. Μαέστρος Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου