ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Κυνηγώντας ένα...θησαυρό!

Πάρτε μέρος σ' ένα δημιουργικό, ευχάριστο ...παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Θέμα: "Παίζω, αναζητώντας την πορεία και τη δράση του ...Ναξιώτη"
Σκοπός: Η ευχαρίστηση του παιχνιδιού και η γνωριμία με τα μνημεία, τις φυσικές ομορφιές, τον τρόπο ζωής των κατοίκων του δήμου μας.
Τρόπος: Λύση γρίφων, "σπάσιμο" κωδικών, ανακάλυψη των στοιχείων που οδηγούν στο θησαυρό.
Συμμετέχοντες:

Ομάδες 4 - 5 ατόμων από 15 - 105 ετών.
Ξεκίνημα: Δευτέρα 2 Αυγούστου, 11 π.μ. Στο δήμο Δρυμαλίας (Δημαρχείο) θα συγκεντρωθούν οι ομάδες και θα λάβουν τις οδηγίες, τους γρίφους και το βοηθητικό υλικό.
Η λήξη θα είναι τη στιγμή που θα ανακαλυφθεί ο ...θησαυρός. Δίνεται προθεσμία 10 ημερών (δε θα σας περιμένουμε και... αιώνια.)
Χώρος: Κάθε περιοχή του δήμου Δρυμαλίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μέσο μεταφοράς επιθυμείτε ή βρείτε διάθεσιμο (Ι.Χ., ταξί, λεωφορείο, ποδήλατο, γαϊδούρι, τα πόδια σας, κότερο, ελικόπτερο, κ.λ.π.).
Απαραίτητοι όροι:

1. - Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε όνομα στην ομάδα σας (δε δεχόμαστε την ανωνυμία) και να δηλώσετε συμμετοχή όσο πιο γρήγορα γίνεται (οι δέκα πρώτες ομάδες κερδίζουν την ... εκτίμησή μας για την οργάνωσή τους). Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο email: drymalianaxos@yahoo.gr,με φαξ: 2285032134 (για τον Πολιτιστικό Οργανισμό "Κυνηγώντας ένα ...θησαυρό"), ταχυδρομικά: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δρυμαλίας Νάξου, Χαλκί, 84302, Νάξος και από κοντά.
2. - Η μόνη ταχύτητα που θα φανεί χρήσιμη στην ομάδα σας είναι του ...μυαλού.
3. - Κάθε προσπάθεια δολιοφθοράς σε βάρος των υπολοίπων ομάδων (εξαφάνιση, αλλοίωση στοιχείων, κ.λ.π.) σημαίνει αυτόματη αποχώρηση από το παιχνίδι (θα υπάρχει στενή παρακολούθηση σε κάθε βήμα με κρυφές κάμερες, δορυφόρους, κατασκόπους και άλλα αποτελεσματικά μέσα).
4. - Με το "λύσιμο" κάθε γρίφου θα ενημερώνεται η οργανωτική επιτροπή (για να βεβαιώσει την ομάδα ότι δεν έχει πάρει λάθος ... δρόμο και για να ξέρουμε πόσο γρήγοροι είστε ).

Η πορεία του παιχνιδιού (η συμπλήρωση κάθε στοιχείου, βοήθεια για τα επόμενα, οι ομάδες που δεν άντεξαν τα δύσκολα και την ...έκαναν και άλλα πολλά) θα ανακοινώνονται από το βlog του Πολιτιστικού: www.politistikosdrymaliasnaxou.blogspot.com και τα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας.
Έπαθλα: Δώρα για όλες τις ομάδες ξεκινώντας, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του παιχνιδιού.
Κανείς δε θα φύγει ... χαμένος.
΄Επαθλο νικήτριας ομάδας: Ένα ποδήλατο για κάθε μέλος.

--------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΝΑΞΟΥ


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΈΝΑ... ΘΗΣΑΥΡΟ"


ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ EMAIL
1.
2.
3.
4.
5.


Επιθυμούμε να πάρουμε μέρος, ως ομάδα, στο παιχνίδι "Κυνηγώντας το ...θησαυρό", που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Δρυμαλίας τον Αύγουστο 2010.
Δεχόμαστε τους όρους συμμετοχής.

....... Ιουλίου 2010
Τα μέλη της ομάδας



Αναρτήθηκε από Π.Ο.Δ.Δ.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου