ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Πανθηραϊκό για τον ΑΜΣ Φιλωτίου

Σπύρος Μάκαρης
Σπύρος Μάκαρης
Το αρχικό ''σοκ'' του 0-2 της νεανικής ομάδα του Πανθηραϊκού Β' δεν πτόησε τους ''Φιλωτίτες'' που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πετυχαίνοντας την μεγάλη ανατροπή και τελικά τη νίκη με 5-2 στον αγώνα που έγινε το πρωί στο ''Γιάγκος Γρατσίας'' του Φιλωτίου για τον 3ο όμιλο της Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.


Ο ΑΜΣ Φιλωτίου είχε την εμπειρία να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα γενάτη ταλέντο που απαρτίζεται από παιδιά της Κ16 του Πανθηραϊκού. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μαυρίκης και Καρράς, ενώ για τον ΑΜΣ Φιλωτίου, από δύο γκολ πέτυχαν οι Μεμλίκα και Κατσουρός και ένα Κοττάκης.

Οι ''Πιτσιρικάδες'' του Πανθηραϊκού, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 12ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Μαυρίκης έπειτα από ανατροπή του Κρασσά και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα.

Στο 23' η υπεροχή του Πανθηραϊκού μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ, καθώς ένα μακρινό σουτ του Καρρά κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ανυφαντάκη, που έπαιζε με πρόβλημα τραυματισμού.

Η απάντηση του ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν άμεση και συγκεκριμένα ήρθε στο επόμενο λεπτό, όπου ο Κοττάκης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ξαγοράρη και ο κ. Ζαράνης σφύριξε άμεσα πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους και μετέτρεψε σε γκολ ο Μεμλίκα που μείωσε σε 1-2, σκορ το οποίο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.

Η επανάληψη ξεκίνησε με ένα ακυρωμένο γκολ του Κρεμμύδα για οφσάιντ στο 48' , που επίσης επέφερε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθηραϊκού.

Από εκεί και πέρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου, πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και αφού ισοφάρισε σε 2-2 στο 55΄με κοντινό πλασέ του Μεμλίκα, στη συνέχεια πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή με όμορφο ψιλοκρεμαστό πλασέ του Κατσουρού στο 58' που έκανε το 3-2.

Στο 86΄, ο Κοττάκης με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 και το τελικό 5-2 έκανε ο Κατσουρός στην εκπνοή της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς την κυρία Ψαρρά και τον κ. Χατζόπουλο.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Γιώργος Προμπονάς): Ανυφαντάκης (λ. τρ. 46΄Προμπονάς Κ.), Μανιός Σ. (80΄Μουστάκης Δ.), Κουφόπουλος, Μουστάκης Ν., Λογοθέτης, Μανιός Χ. (46΄Στρατούρης Π.), Κρασσάς (46΄μαστορόπουλος), Κατσουρός, Μεμλίκα, Κοττάκης.

Αναπληρωματικός: Μουστάκης Μ.

Πανθηραϊκός Β' (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης (73' Σιγάλας Α.), Καρράς, Κοκάι (58΄Λαμάι), Φέγγης, Κρεμμύδας, Βαμβακούσης, Βαζύρης (61' Δαμίγος), Μαυρίκης, Μπούζι, Χοχάι, Δαρζέντας.

Αναπληρωματικοί: Λιγνός, Μαυρογιαννάκης, Σιγάλας Β., Βαζαίος.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση
sportcyclades19 ώρες πριν





+73



7 Σχολιάστε Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου