ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Με τον καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Προμπονά ο Α.Μ.Σ. Φιλωτίου την νέα χρονια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή ποδοσφαίρου Γιώργο Προμπονά.
Ο Γιώργος Προμπονάς με θητεία στους πάγκους των Πλατανιά, ΑΟ Χανιά και Πανναξιακού, αποτελεί έναν πολύπειρο τεχνικό που μπορεί να υλοποιήσει του όνειρο μας για τη δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος σε υψηλά πρότυπα.
Έχουμε ακόμη έναν λόγο να χαιρόμαστε, αφού ο Γιώργος Προμπονάς έχει καταγωγή από την ορεινή Νάξο, αφού κατάγεται από το όμορο χωριό του Δαμαριώνα και είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ηλία Ορφανό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε για ακόμη μία φορά στον σύλλογο μας, τις οποίες δεν δύναται να προσφέρει πλέον, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Τέλος, καλούμε όλους τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο γήπεδο μας ''Γιάγκος Γρατσίας''.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Προμπονά στην οικογένεια του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου και ευχόμαστε σε όλους μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς!
Για τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου
Ο πρόεδρος Γιάννης Ψαρράς και το διοικητικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου