ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μπορούσε νικη ο ΑΜΣ Φιλωτίου με τον ΑΟ Καρτεράδου αδικο το 1-1




Κυριάκος Παντζαρίδης
Σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν οι δυνατες μονομαχίες και η ισορροπία, ΑΟ Καρτεράδου και ΑΜΣ Φιλωτίου για τον 3ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Το ματς διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου μετά τα πρώτα πέντε λεπτά να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να έχει καλύτερη παρουσία στο γήπεδο στο α' μέρος σκοράροντας στο 11' με σουτ του Κοττάκη έχοντας και δοκάρι στο 26' με σουτ του Πράσινου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιώργου Αυγουλούεα, ισορρόπησε είχε δοκάρι στο 62' με τον Γιώργο Αρβανίτη σε κεφαλιά, ωστόσο το τέρμα που έφερε το ματς στα ίσια ήρθε στο 75' με σουτ του τελευταίου.

Το αποτέλεσμα αυτό διατήρησε τις δυο ομάδες στις ίδιες θέσεις αφού ο Καρτεράδος μετά από τέσσερα ματς βρίσκεται στην 3η θέση με 5 βαθμούς, ενώ το Φιλώτι με ένα ματς λιγότερο έφτασε τους 4 πόντους.



ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

1' Μεγάλη φάση για τον Καρτεράδο. Ο Κλέιβις βρήκε το Φέκα που μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, ο Βασιλάκης όμως έδιωξε με τα πόδια, με τον τερματοφύλακα του Φιλωτίου να αντιδράει δεύτερη φορά σωστά απομακρύνοντας με τα χέρια, ενώ στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Ρηνάκη. Ο νεαρός άσος σούταρε αφού ο Βασιλάκης ήταν εξουδετερωμένος όμως ο Κουφόπουλος σαν απο μηχανής θεός έδιωξε πάνω στη γραμμή.

7' Κόρνερ Ευρυπιώτη ο Ζούλης πετάχτηκε στο α' δοκάρι και πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

11' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ. Μετά από κόρνερ του Πράσινου, ο Ζούλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοττάκης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με σουτ έκανε το 0-1.

15' Φάουλ του Γκρούλιου, ο Κουφόπουλος διώχνει με το κεφάλι σε λάθος κατεύθυνση όμως ο Βασιλάκης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

17' Ο Ευρυπιώτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανώλης Ξαγοράρης κάνει άστοχη έξοδο και ο Κουφόπουλος που βρίσκει λίγο με το κεφάλι τη μπάλα δεν μπορεί να κάνει το 0-2.

26' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ. Ο Ζούλης τροφοδότησε τον Πράσινο που έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, για να ακολουθήσει το σουτ του Ψαρρά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

36' Σουτ του Φέκα η μπάλα άουτ.

53' Σουτ του Γκρούλιου η μπάλα άουτ.

58' Φάουλ Τομόρι ο Κουφόπουλος τελευταία στιγμή διώχνει

61' Σουτ του Ευρυπιώτη ο Ξαγοράρης μπλοκάρει.

62' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ. Κόρνερ Κλειβιστ κεφαλια Γιώργου Αρβανίτη στο δοκάρι, ενώ στη εξέλιξη της φάσης ζητάει χέρι ο Καρτεράδος.

64' Ζητάει χέρι το Φιλώτι σε παρέμβαση του Κυριάκου Ξαγοράρη.

75 ΓΚΟΛ Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ. Με σουτ του Γιώργου Αρβανίτη και κακή εκτίμηση του Βασιλάκη οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν σε 1-1.

80' Σημαντική φάση για το Φιλώτι. Ο Βενιεράκης έκανε το σουτ ο Μουστάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας που ανενόχλητος και με εξουδετερωμένη την εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Χατζόπουλος με βοηθούς τους Φαν Άκεν και Νάκκα.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ (Γιώργος Αυγουλέας) Ξαγοράρης Εμμ., Αρβανίτης (35 Χοτζάι), Αλεφραγκής (70' Φρατζέσκος), Ξαγοράρης Κ., Αρβανίτης Γ., Αντιμιτσάρης, Κλέιβις, Φέκας (57' Πρέκας), Ρινάκης (35' Φωτεινός), Γρούλλιος, Τομόρι.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Βασιλάκης, Λεγάκης, Κουφόουλος, Ψαράς, Ρεγκινίδης, Πράσινος (77' Βενιεράκης), Βερρύκοκος (50' λ.τρ. Μουστάκης), Ζούλης, Ευρυπιώτης, Σάντε, Κοττάκης.

Παρακολουθείστε όλο το παιχνίδι από το κανάλι του sportcyclades.gr

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου