ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γιάννης Ψαρράς: "Παραμένει ο Ορφανός -Στόχος η δημιουργία μιας αξιόλογης ακαδημίας"


Όλη η οικογένεια του έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμού του Φιλωτίου αφού αποτελούσαν και αποτελούν αθλητές με μεγάλη συνεισφορά στις Κυκλάδες.


Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιάννη Ψαρρά, που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δραστήριος, σπαταλώντας αρκετό από τον προσωπικό του χρόνο για να προσφέρει στην κοινωνία και ιδιαίτερα στον τοπικό αθλητισμό και πολιτισμό του χωριού του.
http://www.sportcyclades.gr/roi-eidiseon-sportcyclades/item/31165-psarras-paramenei-o-orfanos-stoxos-i-dimiourgia-mias-aksiologis-akadimias.html
Τρέχοντας καθημερινά κυρίως θέματα που αφορούν τα διοικητικά του σωματείου, ο κ. Ψαρράς έχει μπει στη συνείδηση του κόσμου και ο χαρακτηρισμός ως ενός παράγοντα που δείχνει το δρόμο, φαίνεται να του ταιριάζει... γάντι.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον δραστήριο πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου που δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τα Μηλώσια, την ανδρική ομάδα, το γήπεδο του συλλόγου αλλά και την παραμονή του Ηλία Ορφανού στο σύλλογο.

Αρχικά αναφέρθηκε στα Μηλώσια λέγοντας:

''Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με μεγάλη συμμετοχή και προσπάθεια θα διεξαχθούν τα Μηλώσια ξεκινώντας με τον Στίβο που είναι 23 Ιουλίου. Μετά τις 29 του ίδιου μήνα έχουμε ποδηλατοδρομίες, 4-5 Αυγούστου έχουμε το beach Volley, 9/8 έχουμε το ποδόσφαιρο που θα γίνει στην μνήμη του Μανώλη Μακάρη. Μετά 10 Αυγούστου έχουμε αγώνες βόλλει που θα γίνουν στα Φιλώτι. 11 και 12 Αυγούστου έχουμε το μπάσκετ που θα γίνει και αυτό στο Φιλώτι. 13/8 είναι ο δρόμος υγείας που γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 19/8 οδοιπορικό στη φύση και 25/8 ξημερώματα θα γίνει οδοιπορικό στην κορυφή του βουνού Ζα. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα και στα οιδοπορικά, και στο βόλλει και στο μπάσκετ''.

Ερωτηθείς τι επιρροή θα έχει η δημιουργία του γηπέδου στην ευρύτερη περιοχή, ο κ. Ψαρράς δήλωσε:

"Αυτό που θα προσπαθήσουμε και είναι ο μεγάλος στόχος αποτελεί να φέρουμε όλα τα παιδιά της ορεινής Νάξου κοντά. Να δημιουργηθούν ακαδημίες σε επαγγελματικά πρότυπα και σε βάθος χρόνου να αναδείξουμε παίκτες".

Έχει βρει το πρόσωπο που θα αναλάβει όλο αυτό το εγχείρημα της οργάνωσης των ακαδημιών;

"Ακόμη δεν μπορώ να ανακοινώσω ονόματα. Είμαστε σε συζητήσεις''.

Θα συνεχίσει στην α' ομάδα ο κ. Ορφανός;

''Έχουμε μιλήσει με τον κ. Ορφανό θα συνεχίσει στην ομάδα σίγουρα".

20-21 Ιουλίου Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Από εκεί και πέρα, υπό την αιγίδα του ΑΜΣ Φιλωτίου θα πραγματοποιηθούν ακόμη δυο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου στις 22.00 στο Κτήμα ''Oasis'' έχει προγραμματιστεί να γίνει ο χορός του Φιλωτίου, όπου το μενού θα περιλαμβάνει μια μίξη νησιώτικης και Κρητικής μουσικής. Γενική τιμή εισόδου ορίστηκαν τα 5 ευρώ.

Την επόμενη ημέρα θα λάβει χώρα χορευτική παράσταση με την ονομασία 'Μεσ' του Αίγαίου'' και θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από το Φιλώτι, τις Τρίποδες, τη Σχοινούσα, τη Μύκονο και την Κρήτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου