ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ για το τουρνουά Τρικάλων,



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Nαξου «Ο ΖΕΥΣ». είχε την ευκαιρία για 1η χρονιά να λάβει μέρος στο τουρνουά βόλεϊ Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Τρικάλων Ακαδημίαβόλεϊ από τις 10/04/2018 έως 12/04/2018, με πολυάριθμη αποστολή παιδιών και γονιών – συνοδών .

Ο σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση , η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών.

Το Δ.Σ του Α.Μ.Σ ΦΙΛΩΤΙΟΥ<<Ο ΖΕΥΣ>> και το τμήμα βόλεϊ των Πακγορασιδων , αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την οικογένεια του Πρόεδρου και Προπονητή των Τρικαλων κ. ΝΙΚΟ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ, την ψυχή του τουρνουά, για την άψογη διοργάνωση, συνεργασία και φιλοξενία.

Καθώς την λέσχη αξιωματικών φρουράς Τρικάλων και τον Ταξίαρχο της Σ.Μ.Υ κ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ,τον υπολοχαγό κ.ΓΚΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,το Δήμο ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ τον κ. ΚΩΤΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗ,τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ,ΜΑΚΗ ΑΛΕΞΙΟΥ και τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ για τις ξεναγήσεις στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ μουσείο, στα μουσεία ΤΣΙΤΣΑΝΗ και ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ,καθώς και στο ΤΖΑΜΙ(τωρινό μουσείο),ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΛΑΤΗ, ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

Επίσης την ιατρό χειρούργο μαστολόγο κ.ΜΑΡΙΑ ΤΟΚΤΩΡ για την απονομή στον προπονητή μας κ.ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΡΜΑΤΗ .

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά την εταιρεία Blue Star Ferries,ιδιαιτερα τον κ.ΚΑΠΙΡΗ για την μετακίνηση της αποστολής μας. Η Blue Star Ferries κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, στηρίζει τον νησιωτικό αθλητισμό και είναι δίπλα στον σύλλογο μας.

Ευχαριστίες όμως αξίζουν στο ΚΤΕΛ Νάξου, στον κ.Στέφανο Ψαρρά και στον οδηγό κ.Αλέξανδρο Παγίδα, που φρόντισαν για την ασφαλή μετακίνησή μας και σ'όλους τους φίλους και χορηγούς που με την συνδρομή τους βοήθησαν ώστε οι μικρές αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Φιλωτιου να συμμετέχουν σε αυτό το σπουδαίο αθλητικό και πολιτιστικό δρώμενο .

Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια ώστε να συμμετέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερά τουρνουά στην Ελλάδα ώστε μαζί με την εξάσκηση του σώματος των αθλητριών μας, να εξασκηθεί και το πνεύμα μέσα από πολιτιστικές, ψύχάγώγίκές και άλλες εκδηλώσεις.
Στόχος μας είναι το επόμενο τουρνουά να διοργανωθεί σύντομα και στην ΝΑΞΟ.
 Τρικαλα1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου