ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Όλα έτοιμα πλέον το όνειρο να γίνει πραγματικότητα

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σήμερα 24/01/2018 λάβαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου την επικύρωση (ΑΔΑ: 9Β3ΘΟΡ1Ι-ΡΒ5) της νομιμότητας της με αριθμό 104/2017 (ΑΔΑ: ΩΕΕ0ΟΚΕΨ-Λ16) απόφασης του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα «Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την: Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο Γιάγκος Γρατσίας».
Νιώθω ικανοποιημένος διότι παρ’όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, μετά από πολλές και συνεχείς προσπάθειες ως τέως Πρόεδρος του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. αλλά και μετά την αλλαγή των καθηκόντων μου σε άλλο τομέα του Δήμου, συνέχισα την επίβλεψη της όλης διαδικασίας του συγκεκριμένου διαγωνισμού και φτάσαμε στην ολοκλήρωση του.
Είμαι υπερήφανος που μπόρεσα στο χρόνο αυτό που βρίσκομαι στην Δημοτική Αρχή και κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών για τους Δημότες της ορεινής Νάξου.
Νιώθω ότι δικαιώνω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Δήμαρχος και ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου για την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου και εύχομαι πολύ σύντομα να δούμε το γήπεδο αυτό γεμάτο νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου