ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ευχές στους νέους και τα ευχαριστώ στους συνεργάτες του απο τον απερχόμενο πρόεδρο του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Στεφάνο Τσάφου




Με αφορμή της πρόσφατες εκλογές στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα σαν απερχόμενος πρόεδρος να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μου αυτά τα 6 συνεχόμενα χρόνια (2 σαν Γενικός Γραμματέας και 4 σαν Πρόεδρος). Για μένα αυτά  τα 6 αυτά χρόνια ο σύλλογος ήταν ένα ακόμα σχολείο στο οποίο αποφοίτησα πιστεύω επιτυχώς.  Αυτό γιατί γνώρισα Ανθρώπους με όλο το νόημα της λέξης , άνθρωποι που μου στάθηκαν και με βοήθησαν ανιδιοτελώς και με
μεράκι για το χωριό μας. Έτσι  το δημόσιο αυτό ευχαριστώ είναι ότι ελάχιστο μπορώ να τους πω.
Αναγκαίο είναι  να τονίσω ότι ενώ βλέπουμε σε αρκετούς συλλόγους στις Κυκλάδες να υπάρχει μεγάλη αδιαφορία στη συμμετοχή ατόμων για τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων στο δικό μας σύλλογο, σχετικά εύκολα συγκροτήθηκαν άτομα με σκοπό να συνεχίσουν το έργο και τις προσπάθειες μας.  Κάτι που αποδεικνύει την πόσο καλά οργανωμένη δομή έχει στηριχθεί ο Σύλλογος μας σε όλους τους τομείς, στα οικονομικά, στα αθλητικά και στα πολιτιστικά.
Τέλος εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ότι καλύτερο και να έχουν καλή θητεία. Να καταφέρουν να πετύχουν ακόμα περισσότερους στόχους με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και του Χωριού μας. Εγώ προσωπικά και το υπόλοιπο απερχόμενο συμβούλιο είμαστε πλάι τους σε ότι χρειαστούν να τους προσφέρουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και προσπάθειες και να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες τους .    

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
05/06/2017

2 σχόλια: