ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου Νάξου για την αποπεράτωση της κατασκευής των τουαλετών του σχολείου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.
Ξενάγηση στις καινούργιες τουαλέτες !!!!!!!!!!!!!!
Ο Δ/ντής, το εκπ/κό προσωπικό και οι μαθητές του Δημ. Σχ. Φιλωτίου ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην αποπεράτωση της κατασκευής των τουαλετών του σχολείου και ειδικότερα:
 Το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου, Κρασσά Βασίλειο.
 Τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μανιό, που φρόντισε να έρθει συνεργείο του Δήμου και συμμετείχε και ο ίδιος στο γκρέμισμα των τουαλετών.
 Τον Τριανταφύλλου Νίκο, σύζυγο της Ρίτας Βρούτση, για τη δωρεάν όλων των ειδών υγιεινής και πλακιδίων.


 Τον Κρασσά Ηλία (Καραλιό) που τοποθέτησε δωρεάν τα είδη υγιεινής και τα πλακίδια (11 μεροκάματα).
 Το Βασιλάκη Γιώργο (Γιάννακα) και το Βάβουλα Γιάννη για την προσφορά τους, τέσσερα (4) μεροκάματα έκαστος, στα κτισίματα.
 Το Μουστάκη Αντώνη (Σκαμπέλα) και τον Κοττάκη – Προμπονά Κώστα (Μουσκούρη) για το δωρεάν σοβάτισμα, τρία (3) μεροκάματα έκαστος.
 Τον Καλκάνη Δημήτρη και το Μανιό Βασίλη (Λιμοκοντόρο) για τη δωρεάν ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, η προσφορά τους δείχνει το ενδιαφέρον τους για την ποιότητα των συνθηκών υγιεινής – εκπαίδευσης των μαθητών και την αγάπη τους για το Δημ. Σχ. Φιλωτίου.
Τη σημερινή εποχή της κρίσης υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες που θεωρούν την παιδεία θεμέλιο της κοινωνίας. Χάρη σ’ αυτούς το κόστος κατασκευής μειώθηκε σημαντικά, όπως αποτυπώνεται στον παρακάτω πίνακα:
Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.Φωτογραφία του χρήστη Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου