ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Το 2017 στην έδρα του το Φιλώτι

Σπύρος Μάκαρης

Με την έγκριση του κονδυλίου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που θα συμπληρωθεί στο ποσό που θα συνδράμει από τον προϋπολογισμό του το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, το έργο της αναμόρφωσης του Δημοτικού Γηπέδου Φιλωτίου ''Γιάγκος Γρατσίας'' μπαίνει πλέον σε τροχιά έναρξης των εργασιών.

Ένα όνειρο πολλών ετών για τη νεολαία του Φιλωτιού και τους ανθρώπους που έχουν τελέσει μέλη στις διοικήσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου μπαίνει επιτέλους στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του, αλλάζοντας τα δεδομένα για τον ιστορικό ορεινό σύλλογο.

Πλέον το ποσό έχει εξασφαλιστεί και αναμένονται κάποια μικρά γραφειοκρατικά θέματα για να δημοπρατηθεί το έργο, που προβλέπει τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα και μικροπαρεμβάσεις ώστε το γήπεδο να πληρεί όλα τα προαπαιτούμενα και να πάρει άμεσα άδεια λειτουργίας.

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την μεγάλη συμβολή που είχε ο Σύλλογος Φιλωτιτών, ο οποίος προχώρησε το γήπεδο στο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, όπως και προσωπικά ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου, κ. Γιάννης Τσολάκης, που έτρεξε με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα τις διαδικασίες.

Αν όλα πάνε καλά το έργο θα παραδοθεί τον Ιανουάριο του 2017, με τους πιο αισιόδοξους να υπολογίζουν ακόμα και νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου