ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ


Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου ενημερώνει τα μέλη του ότι η μη πραγματοποιηθείσα Γενική Συνέλευση λόγω μη απαρτίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί εκ νέου, όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό , την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του στου Ψυρρή .
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα κάτωθι:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ»: Έκθεση Φωτογραφίας για τους Αγωνιστές μας




Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τους Ορεινούς Αξώτες που Πολέμησαν στο μέτωπο κατά τον Ιταλικογερμανικών δυνάμεων διοργάνωσε ο Σύλλογος μας με αφορμή την εορταστική επέτειο της 28ης Οτωβρίου.
Η έκθεση μας φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν με την παραχώρηση των φωτογραφιών και όσους συνέβαλαν για να διοργανωθεί αυτή η Έκθεση.

Το Φιλώτι γιόρτασε το ''ΟΧΙ'' [ BINTEO]

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Φιλώτι της Νάξου.
Μετά τον εκκλησιασμό των σχολείων ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώων και έπειτα η παρέλαση από τους μαθητές.Ξεχωριστό χρώμα στην γιορτινή ημέρα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Διαφημιστείτε στο ημερολόγιο μας

 

SIMA tamplo

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους επαγγελματίες του νησιού, ότι Ο Σύλλογος μας προετοιμάζεται για την έκδοση του ημερολογίου του, που θα κυκλοφορήσει στα τέλει το Δεκεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτό έχουμε ήδη προχωρήσει στην συγκέντρωση – συλλογή διαφημιστικών μπάνερ τα οποία θα τοποθετηθούν στην έντυπη έκδοση του ημερολογίου μας.

Ενημερώνουμε όσους θέλουν να διαφημιστούν ή να μας ενισχύσουν μέσω αυτής της κίνησης να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας στα τηλ. 6972552791 – 6948286071 – 6945972230 - 6981768845 ή στο email aof1952 @ yahoo.gr

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ευχαριστούμε για την ελπίδα που μας χαρίσατε

 


Η ισχύς εν τη ενώσει, αυτό ταιριάζει στο αποτέλεσμα της ιστορίας που εκτυλίχθηκε προ δεκαημέρου όταν η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (Κόρακα) ζήτησε την στήριξη και την βοήθεια όλων μας.
Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε
πολλά.
Οι δωρεές των συνανθρώπων του Αντώνη του έδωσαν το δικαίωμα να μην σβήσει η ελπίδα για δικαίωμα στην ζωή. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ότι το απαιτητό ποσό πλέον συγκεντρώθηκε και αυτή τη στιγμή ο συνάνθρωπος μας Αντώνης βρίσκεται στα χέρια των Ιατρών, ώστε να υποβληθεί στην τόσο σημαντική για την ζωή του χειρουργική επέμβαση.
Η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (κόρακα) θέλησε ως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει να στείλει λίγες λέξεις ευχαριστώντας δημόσια, όσους συνετέλεσαν σε αυτήν την τόσο σημαντική κίνηση ανθρωπιάς και βοήθειας προς αυτήν:
«Πριν λίγες ημέρες και ενώ οι ελπίδες μας είχαν λιγοστέψει στο ελάχιστο, εμείς, η οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη (κόρακα) απευθυνθήκαμε σε εσένα τον απλό συνάνθρωπο, στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Αυτό που ακολούθησε από την δημοσιοποίηση του προβλήματος μας δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, όπως επίσης δεν μπορεί να αποτυπωθεί μέσα σε αυτές τις λίγες λέξεις η συγκινητική προσφορά του απλού και ανώνυμου κόσμου, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας, βλέποντας το δικός μας πρόβλημα ως δικό του. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν, ανάμεσα τους και τα αθλητικά σωματεία των Κυκλάδων τα οποία απέδειξαν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε η υγεία να είναι πάντα το πρώτο αγαθό μέσα στις οικογένειες και τα σπίτια όλου του κόσμου, που φρόντισε με την χειρονομία του να διατηρήσει στον άνθρωπο μας το δικαίωμα που έχει στη ζωή.. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη σε εσάς και σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά πάρα πολύ».

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ
Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την  ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00 πμ. στα γραφεία του στου Ψυρρή.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα κάτωθι: 
                                                 
1)      Οικονομικός απολογισμός
2)       Συλλογικά πεπραγμένα
3)      Καθορισμός Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη απαρτίας όπως αυτή προβλέπεται από το.....

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Το πρώτο τρίποντο για το Φιλώτι


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου ο ΑΜΣ Φιλωτίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του καλοστημένου Αστέρα Τραγαίας, τον οποίο νίκησε με 2-1, κατακτώντας ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το Φιλώτι του Δημήτρη Παλάζη ήταν η καλύτερη ομάδα στο

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 16:00 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στις 16:00 στο γήπεδο Αγίου Αρσενίου ο Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα αντιμετωπίσει για

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου στο σπίτι του προέδρου Ιωάννη Εμμ.Λιανόπουλου τιμώντας 15 Οκτωβρίου 1944 ημέρα απελευθέρωσης της Νάξου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 15 Οκτωβρίου 2014 το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου τιμώντας την 70η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού μας, επισκέφτηκε το σπίτι του προέδρου της εποχής Ιωάννη Εμμ. Λιανόπουλου και κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο του Φιλωτιού για να τιμήσει αυτούς που αγωνίστηκαν για τις αξίες και τα ιδανικά μας!!!!!

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διασκέδαση και δουλειά στο Φιλώτι

  ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 Το ντέρμπι της Νάξου μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου (0-0) ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Οι δύο ομάδες μπαίνουν και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της 2ης αγωνιστικής του επόμενου Σαββατοκύριακου και οι προπονητές των ομάδων θα δουλέψουν σίγουρα πάνω στα....

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάξου [pics]

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Νάξου μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου, που μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Εικόνα
Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κυρίαρχο στοιχείο τις δυνατές μονομαχίες ο Πανναξιακός και το Φιλώτι έμειναν μακριά από το ποδόσφαιρο που μπορούν να αποδώσουν, κυνηγώντας μόνο το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν 1-2 καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που δεν κατάφεραν, αφού βρήκαν απέναντι του έναν καταπληκτικό Ανυφαντάκη.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας!




Οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Ναξιώτες ενωμένοι έχουμε πετύχει πολλά.Ήρθε και πάλι η στιγμή να δείξουμε την καλοσύνη, την αλληλεγγύη, την αγάπη, την συμπαράσταση που μας χαρακτηρίζει ως λαό, ως κοινωνία, ως νησί, ως χωριό, απέναντι σε έναν συνάνθρωπο μας που πραγματικά η ζωή του κρέμεται από τις δικές μας ενέργειες.
Πρόκειται για τον ......