ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάξου [pics]

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της Νάξου μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου, που μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Εικόνα
Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κυρίαρχο στοιχείο τις δυνατές μονομαχίες ο Πανναξιακός και το Φιλώτι έμειναν μακριά από το ποδόσφαιρο που μπορούν να αποδώσουν, κυνηγώντας μόνο το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν 1-2 καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που δεν κατάφεραν, αφού βρήκαν απέναντι του έναν καταπληκτικό Ανυφαντάκη.

Από τους γηπεδούχους άριστα παίρνει η καλή αμυντική λειτουργία με το δίδυμο Κατσάνη – Παπανικολάου να περιορίζει στο ελάχιστο τις απειλές προς την εστία της ομάδας του, ενώ πολλή καλή απόδοση είχε και ο Γαλάνης, ο οποίος αν και προσπάθησε να συνδέσει της γραμμές της ομάδας του δεν το κατάφερε, καθώς το Φιλώτι είχε στηθεί άψογα στον αγωνιστικό χώρο, με την αμυντική απόδοση των Πράσινου και Πιτταρά και την αλληλοκάλυψη στην άμυνα των φιλοξενούμενων να εξαφανίζει κυριολεκτικά τα ατού των γηπεδούχων. Πάντως αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στο χθεσινό ματς ήταν ο Μανόλης Κοττάκης, που ήταν σχεδόν τα πάντα για την ομάδα του, όπως και ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, που μόλις στο 1ο παιχνίδι του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε την ποιότητα που διαθέτει σαν τερματοφύλακας.

Επίπεδο

Είπαμε δυνατές μονομαχίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το επίπεδο του αγώνα δεν έμεινε σε υψηλό επίπεδο, καθώς οι και 22 ποδοσφαιριστές έμειναν επικεντρωμένοι στον στόχο τους χωρίς κοκορομαχίες και τα συχνά ευτράπελα που μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Σημαντικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έπαιξε και η διαιτητική τριάδα των Ζαράνη, Βακόνδιου και Φαν Άακεν, οι οποίοι ήταν σχεδόν αλάνθαστοι. Μάλιστα ο κ. Ζαράνης όταν χρειάστηκε κράτησε τις ισορροπίες, αποφεύγοντας τις πολλές κίτρινες, που σημειωτέων σε ένα τόσο δυνατό ματς ανήλθαν μόλις σε τέσσερις (2 σε κάθε ομάδα).

Σκοπιμότητα

Ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και αφού χαρακτήρισε το παιχνίδι κακό τόνισε ότι η σκοπιμότητα του Φιλωτίου παρέσυρε του παίκτες του, που δεν είχαν καθαρό μυαλό για να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Από την άλλη ο Δημήτρης Παλάζης φάνηκε ότι αρέσκετε στην ισοπαλία, αφού βλέποντας ότι η ομάδα του έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή, ούτε ρίσκαρε περισσότερο επιθετικά, πετυχαίνοντας τελικά τον στόχο του, αφού όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης για αυτόν η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετή για ένα καλό ξεκίνημα.

Στιγμές

Οι σημαντικές ευκαιρίες δεν μετριούνται ούτε στα δάκτυλα του ενός χεριού, αφού όπως προείπαμε μπρος στην σκοπιμότητα το θέαμα πήγε περίπατο χθες στο ΔΑΚ.

Η 1η απειλή στο παιχνίδι έρχεται στο 10' με τον Κατσούδα, ύστερα από σέντρα του Γαλάνη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο 13' πολλή καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χαμηλοθώρη εξουδετερώνεται εντυπωσιακά από τον Ανυφαντάκη.

Στο 20' είχαμε σύγκρουση του Σταματίου με τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού Τσουκαλά, με τον επιθετικό του Φιλωτίου να τρομάζει προς στιγμής το γήπεδο αφού έμεινε αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Στο 35' το Φιλώτι απείλησε για 1η φορά, όταν ο Σταματίου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, επιχείρησε γυριστό σουτ που απόκρουσε ο Τσουκαλάς.

Στην επανάληψη έχουμε την μεγάλη φάση του 75', όταν μετά από κόρνερ ο Ανυφαντάκης νικάει τον Επταήμερο που σούταρε εξ επαφής.



Η τεέυταία καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε στο 84' όταν σουτ που επιχείρησε ο Στρατούρης εξουδετερώθηκε από τον Τσουκαλά.

Διαιτητική τριάδα ήτα οι: Ζαράνης, Βακόνδιος και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ):Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Λεγάκης, Γαλάνης, Χαμηλοθώρης (63' Επταήμερος), Ευριπιώτης (70' Λίκα), Κούτρος, Κατσούδας.

Αναπληρωματικοί: Κουφόπουλος, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Π., Ανεβλαβής Ε., Βαλέττας.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (ΠΑΛΑΖΗΣ): Ανυφαντάκης, Μουστάκης Γ., Πιτταράς, Μπελέκου, Στρατούρης, Κοττάκης, Κρητικός, Σταματίου, Λυμπερτάς, Πράσινος, Μανωλάς.

Αναπληρωματικοί: Ξενάκης, Γιαννούλης, Μουστάκης Δ., Κρασσάς, Βασιλάκης, Δεγαϊτας, Σιδερής.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

http://sportcyclades.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου