ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Aνακοίνωση πρόσκληση σε γενική συνέλευση και εκλογές
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ
 Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση τηνΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 11:00 πμ. στα γραφεία του στου Ψυρρή.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα κάτωθι: 
                                                 

1) Οικονομικός απολογισμός                                                                                          2) Συλλογικά πεπραγμένα
3)Καθορισμός Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού ΣυμβουλίουΣε περίπτωση μη απαρτίας όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, η ΓενικήΣυνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  και ώρα 11.00 π.μ. χωρίς άλλη πρόσκληση.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ θα λάβουν χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16o έτος της ηλικίας τους.
Παρακαλούμε θερμά για την συμμετοχή σας!
Αιτήσεις υποψηφίων συμβούλων για το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα γίνονται δεκτές από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα ορίσει η Γενική Συνέλευση, κάθε απόγευμα από την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, από τις 6 μμ. έως τις 9μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου