ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Παλάζης στο Φιλώτι | Πάνοπλο πήρε ακόμη 5

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου «γέμισε» ακόμη περισσότερο το ρόστερ του αποκτώντας ακόμη έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που αναμένετε να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βασαλάκη.
Φυσικά μία από τις τρανταχτές μεταγραφές του καλοκαιριού είναι αυτή του Έμπειρου πορτιέρο Δημήτρη Παλάζη, που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του σωματείου της
ορεινής Νάξου.
Ο έμπειρος πορτιέρο, κόσμημα για το Ναξιακό ποδόσφαιρο έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, καθώς ξεκίνησε από τον Ολ. Αγ. Στεφάνου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ακράτητο (Δ΄91-92), το 93-94 αγωνίστηκε στην Κόρινθο (Γ΄Εθνική) και στη συνέχεια στον Αστέρα Ζωγράφου (Δ΄). Το 1999 αποκτήθηκε από το Αγερσανί όπου αγωνίστηκε σε Δ΄και Γ΄Εθνική μέχρι το 2002. Από εκεί και πέρα έριξε άγκυρα στον Πανναξιακό, όπου είχε παρουσία μέχρι πέρυσι.
Ο ίδιος αποτελεί όχι μόνο έναν πολύτιμο τερματοφύλακα, αλλά και ένα έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων, πράγμα που μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον ΑΜΣ Φιλωτίου για να «βγάλει» τερματοφύλακες σε μικρές ηλικίες.
LYMPERTAS FANELAΛυμπερτάς-Πολυκρέτης και οι ελεύθεροι
Όμως αυτή δεν είναι η μοναδική κίνηση για το Φιλώτι, καθώς ο Γιώργος Λυμπερτάς και ο Στάθης Πολυκρέτης που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τραγαίας μετακόμισαν στον ΑΜΣ Φιλωτίου.
Ο πρώτος έχει διατελέσει επί σειρά ετών παίκτης του Πανναξιακού, ενώ ο 21χρονος πολυτάλαντος Πολυκρέτης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Νάξου, έχει παίξει σε Αναγέννηση και Πανναξιακό (Δ΄),  ενώ ο ίδιος θεωρεί το Φιλώτι μία οργανωμένη ομάδα με στόχους και μέλλον: « Αποφάσισα να πω το ναι στο Φιλώτι γιατί βλέπω την καλή δουλειά που γίνεται και γιατί είναι ομάδα με στόχους. Πέρυσι η ομάδα μας είχε πολύ καλή πορεία σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, πράγμα που είμαι σίγουρος πως θα γίνει και φέτος».
Επίσης ο ΑΜΣ Φιλωτίου βρίσκετε πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Πιταρά, που έχει πολλές εμπειρίες με τον Πανναξιακό στη Δ΄Εθνική και είναι ελεύθερος, ενώ POLIKRTIS FANELAαποκτήθηκαν επίσης σαν ελεύθεροι ο Μανώλης Μαρούλης και ο μικρός Σκοπελίτης που κατάγεται από το Κουφωνήσι.
Την Κυριακή το πρώτο φιλικό
Ο Γιώργος Βασαλάκης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος απέναντι στην Αστέρα – Μαρπησσαϊκό, αφού οι δύο ομάδες οργάνωσαν φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 στο γήπεδο του Αγερσανίου.
Τέλος από το Φιλώτι αποχώρησαν ο Ευριπιώτης Μιχάλης για τον Πανναξιακό ΑΟ, ο Μίλτος Καράι για τον Αστέρα Μαρμάρων, ενώ επίσης δόθηκαν σε ομάδες της αρεσκείας τους ο Γιώργος Σφυρόερας, ο Γιάννης Δέτσης και ο Γιάννης Κώτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου