ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΥΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σημαντικά συμπεράσματα με πολλά ενδιαφέροντα νέα προέκυψαν από τη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλέτου «Ο ΖΕΥΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Φιλώτα την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλοτήτων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο αρχικά παρουσίασε ένα αναλυτικό και απόλυτα διαφανή οικονομικό απολογισμό για κάθε μήνα ξεχωριστά για όλη τη διετία της.......

διοίκησής τους. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αναγνωρίζοντας όλοι την πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει για να μειωθεί το αρχικό χρέος που είχε αναλάβει η διοίκηση αλλά και την κάλυψη των εξόδων της τρέχουσας διετίας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Στη συνέχεια έγινε ο διοικητικός απολογισμός που παρουσιάστηκε όλο το έργο του Συμβουλίου και η πλούσια δράση του σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο τα δύο αυτά χρόνια βάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη σε κάθε εκδήλωση που έκαναν.

ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Το μόνο μελανό σημείο ήταν η λιγοστή παρουσία των ανθρώπων του χωριού οι οποίοι δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον όπως αναμένονταν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κάτι το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά.

Το μεγάλο αγκάθι που ταλανίζει όλους όσους ασχολούνται με το σύλλογο αλλά και γενικά την τοπική αθλητική κοινωνία είναι η έλλειψη αθλητικού χώρου αφού το γήπεδο στις Ρόκες δεν έχει γίνει κάποια εργασία και όπως δείχνουν τα πράγματα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου θα είναι αυτό που θα φιλοξενεί όλα τα τμήματα του συλλόγου μας. Αυτό πραγματικά είναι τροχοπέδη σε κάθε αθλητική δραστηριότητα και θα πρέπει ΑΜΕΣΑ για γίνουν πράγματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ

Σχετικά με το θέμα της διάσπασης αποφασίστηκε να μην διασπαστεί ο σύλλογος και να μην υπάρξουν δύο ξεχωριστά παρακλάδια. Υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι ζήτησαν ακόμα περισσότερα πράγματα να γίνουν στο πολιτιστικό κομμάτι δόθηκαν οι απαιτούμενες διευκρινήσεις ότι με τη νέα διοίκηση θα γίνει στελέχωση και να δοθεί ακόμα περισσότερη έμφαση στο πολιτιστικό κομμάτι του συλλόγου.

ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τα αποτελέσματα της συνέλευσης ήταν απόλυτα ικανοποιητικά, καθώς μόνο θετικά βγήκαν μέσα από αυτή, καθώς η ενότητα που προέκυψε μετά το τέλος ήταν και το κέρδος για το μέλλον του ΑΜΣ Φιλωτίου. Έτσι παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε οι άνθρωποι εκεί φρόντισαν να σηματοδοτήσουν μια ακόμη καλύτερη μέρα για το αύριο του ιστορικού Συλλόγου.



ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν να γίνουν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλοτήτων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 21:00 το βράδυ στον Μάκαρη Σπυρίδωνα (μέλος εφορευτικής) κιν: 6941609899.




ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου