ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΣΦΑΓΗ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η ΜΥΚΟΝΟΣ
Βάρια ήττα με 4-1 γνώρισε ο Πανναξιακός στην Ερμούπολη στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων από την Μύκονο (ομάδα Δ’ Εθνικής ) Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ (ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΥΠΑΡΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ), ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟ 20’ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, 5' ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ.
Στο 9’ ο Αβίντογλου εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση που υπήρχε στην περιοχή του Πανναξιακού έδωσε προβάδισμα στην Μύκονο και στο 37’ ο Σκούρο με πλασέ έκανε το 2-0 μετά από την παράλληλη σέντρα του Ζώνα .Το ημίχρονο έκλισε με την Μύκονο να προηγείται με 2-0 . Και στο 75’ ο Αργυρίου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-0.Το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του Μειμάρογλου ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 77'μετά από μια ατομική ενέργεια του Γρηγορόπουλο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μανταφούνη Το τελικό 4-1 το διαμόρφωσε ο Αργυρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή στο 94’. Tο τελικό 4-1 μπορεί να φαίνεται βαρύ αλλά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του ματς.
Πλέον ο Πανναξιακος στρέφει την προσοχή του στα play offs, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για την συνέχεια τον Νηρέα στην Πάρο


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Βασιλάκης, Πολυκρέτης (34’ Bardi), Σφυροέρας, Δρυς, Ν. Κατσάνης, Φαρκώνας, Α. Χαμηλοθώρης (72’ Ανεβλαβής), Γρηγορόπουλος, Σουσούνης, Αγγελής, Λυμπερτάς (90’ Παλάζης).


Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ: Μανταφούνης, Μελισσινός, Γάτσος, Συριανός, Μαρτίνος, Κεκελής (46’ Αργυρόπουλος), Ξένος, Λαγόπουλος (46’ Αργυρίου, Σκούρο (71’ Μπαϊρακτάρης), Αβίντογλου, Ζώνας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου