ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΟΦΑΡΑ (ΑΜΣ Φιλωτίου, ) ισοπέδωσε με 8-0 τον ΑΣ Ιου


Ισοπεδωτικός ο ΑΜΣ Φιλωτίου, 8-0 τον ΑΣ Ίου

Ισοπεδωτικός ο ΑΜΣ Φιλωτίου στη σημερινή αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική επικρατώντας με το ευρύ 8-0 του ΑΣ Ίου.         Το συγκρότημα του Ηλία Ορφανού παρουσίασε σήμερα ένα χορταστικό θέαμα Τα οκτώ τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές Στο 2ο λεπτό ο Πράσινος άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 40′ έκανε και το 2-0, από θέση μέσα δεξιά. Το 3-0 έγινε από τον Ευρυπιώτη στο 42′ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 4-0 στις καθυστερήσεις με τον
Κοττάκη.Στο 49′ ο Ζούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Κοττάκης έκανε το 6-0 στο 52′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.Το τελικό 8-0 διαμορφώθηκε από 2 γκολ του Προμπονά στο 78′ και 86′ και τα δύο με πλασέ.
Διαιτητής ήταν ο Νεοκοσμίδης, με βοηθούς τους Χατζόπουλο και Μελανίτη.
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφάνος) Βασιλάκης Μ., Κουφόπουλος, Ισμαϊλι (49' Ανεβλαβής), Μουστάκης Δ. (72' Προμπονάς), Πράσινος, Σάντε, Μουστάκης Α., Κοττάκης, Βερύκκοκος (53' Λεγάκης), Ζούλης (62' Λιοφάγος), Ευρυπιώτης.

ΑΣ ΙΟΥ (Θοδωρής Καραβάς) Βολικάκης (46' Καραμπίκας), Χάσα, Πισκάσι, Καρράς Φρ. , Καρράς Κ., Κιαζίμι (75' Χάρος), Τασουλής, Νομικός, Κώνστας (75' Στ αυράκης), Στράκας (46' Μωραϊτης), Ξενιός.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου