ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου της Φιλωτιτισσας ποιήτριας –Φιλολόγου κ. Μαρίνας Προμπονά αφιερωμένο στον πανεπιστημιακό και αγαπητό Φιλωτιτη ,Γιάννη Κ. Προμπονά


Της Χαιδω Μουστάκη του Πισιμανη  για την -μαζι με Μαρίνα Προμπονά και Όλγα Κανελλοπούλου Ντινοδήμου -
Ιδιαίτερα συγκινητική η μέρα σήμερα .!!
Η φίλη και συνάδελφος Μαρίνα Προμπονά άγγιξε θωπευτικα και λυτρωτικά με την "Μέθεξη Αγάπης " της όλους στην παρουσίαση του βιβλίου της σήμερα !
Ποίηση υπαγορευμενη από αφτιασιδωτες εσωτερες "εντολές "κινούμενες από βιώματα θρεμμενα με νάματα αγάπης ...καλά μπολιασμενα από την αποκτηθείσα παιδεία της και από των γονιών την παρακαταθήκη την ιερή !!! Μέσα στον μαγικό αυτό συναπάντημα των αξιών ..η προσωπική της σφραγίδα ..αποτύπωμα του προσωπικού της αγώνα έδωσε σήμερα, δείγμα τρανό μέσα από ένα πόνημα πνευματικό ,ατόφιο ,απαύγασμα του αληθινού και του ανθρώπινου !!!
Ποίηση όπου οι λέξεις κινούνται ...μιλούν ..περπατούν ανάμεσα μας και εμφυσουν αμεσότητα ,γνώση πολυμερή ,πληρότητα συναισθήματος κάποιου που έχει όμως ακόμα πλείστα να δώσει !! Αποκορύφωμα στην πνευματική ,ποιητική ατμόσφαιρα η παρουσία του πανεπιστημιακού μας ,λίαν αγαπητού Φιλωτιτη ,Γιάννη Προμπονά ,στου οποίου την εξέχουσα προσωπικότητα ήταν αφιερωμένο και

το βιβλίο της δικής μας Μαρίνας !! Λυρική ,εμπεριστατωμένη και εντυπωσιακή η παρουσίαση και από την γλυκειά πρόεδρο του ΛΙΝΟΣ Όλγα Κανελλοπούλου Ντινοδήμου,ψυχή και "δύναμη "του αξιόλογου τουτου Συλλόγου !!!
Συγχαρητήρια στην Φιλωτιτισσα ποιητρια -φιλολογο Μαρίνα Προμπονά .Εύπλοο το πρώτο της βιβλίο !!! Ο ουριος άνεμος του πρωτοταξιδιού της ..οσμιζομαι πως προαναγγέλλει και ωθεί σε καινούργια ταξιδεματα και ποιητικές προκλήσεις αξιοζήλευτες !!!!
Συγχαρητήρια !!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου