ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙΜΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ Ο Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ»

  Όμορφό και γεμάτο συγκίνηση ήταν το βράδυ του Σαββάτου όπου ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών. Το παρόν έδωσαν, οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού, των νέων και του.......
παιδικού τμήματος  του συλλόγου, τα τμήματα πετοσφαίρισης γυναικών και κορασίδων, αθλητές του στίβου τα τεχνικά επιτελεία  καθώς και αρκετοί φίλοι του συλλόγου που κατέκλυσαν  την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου κάνοντας την να μοιάζει πολύ μικρή. Υπολογίζεται περίπου ότι 100 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα άτομα που τιμήθηκαν.  Τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης Εμμανουήλ ,  οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανιός Αντώνιος και Μανιός Δημήτριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανιός Στέφανος και Σουλής Γεώργιος, η υποψήφια Δήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ψαρρά Ευδοκία,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαυρομάτης Φώτιος, τα  μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φιλωτιου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βρούτσης Βασίλειος, και πολλοί εκπρόσωποι από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους (Σύλλογος Κορωνιδιατών Νάξου, Πολιτιστικός Σύλλογος Απειράνθου, Σύλλογος Γυναικών Φιλώτιου, Σύλλογος Φιλοτήτων Νάξου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου)και άλλους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης .
Στην εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν: Ο αείμνηστος   Σάββας Δημήτριοσ(ο Μιμάκος) και ο Ιουλιανός Μπουσούνης (ο Λιανός) για τη μεγάλη τους κοινωνική προσφορά στο χωριό μας. Ο Μουστάκης Δημήτριος του Αντωνίου για την προσφορά του στον αθλητισμό και σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας. Ο Μουστάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 2000 μέτρα στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες στη Χίο. Η ομάδα πετοσφαίρισης του Πανναξιακού για την μέχρι τώρα πορεία του στο γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης.   Τέλος το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει τρείς  επιχειρηματίες του νησιού μας που παρά τις δύσκολες οικονομικές εποχές  τις οποίες διανύουμε στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες μας όποτε και αν τους ζητήθηκε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αυτοί είναι οι:
Ο Γιώργος Κατσάνης ιδιοκτήτης παραδοσιακού καφενείου café ΠΛΑΤΑΝΟΣ στο Φιλώτι της Νάξου
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και ο Ζούλης Ιωάννης Πράξεις Επενδυτική
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ Τσάφος  κατά την ομιλία του έκανε μία μικρή αναφορά σε αυτά που έχει πετύχει  το συμβούλιο αυτό το χρονικό διάστημα , αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει σαν Διοικητικό Συμβούλιο και τους οποίους θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν με βασικότερο όλων την τοποθέτηση χλοοτάπητα  στο Δημοτικό  Στάδιο Φιλωτίου. Επίσης ευχαρίστησε όλους ένα ένα που έχει προσφέρει έστω και στο ελάχιστο στο σύλλογο . Μετά το πέρας της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές προσφορά από το ΚΟΡΡΕΣ CATERING.
Στο τέλος όλοι μαζί τραγούδησαν τα Κάλαντα και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά



ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου