ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Δεν τα κατάφερε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Άνω Μερά Σφράγισε» το εισιτήριο του ημιτελικού στη Νάξο
Νίκος Παπουτσάς

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για την απόδοση των δύο ομάδων η Άνω Μερά κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με 0-1 και να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων σε βάρος του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Οι Μυκονιάτες ήταν καλύτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους ακόμα περισσότερο και δίκαια κατέκτησαν τη νίκη-πρόκριση.



Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Τούρε ο οποίος στο 55' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοχάρη πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 που παρέμεινε μέχρι στο τέλος.

Μάλιστα η Άνω Μερά θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Καρίμαλη ο οποίος στο 58' είδε το σουτ του να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψαρρά.

Ο γκολκίπερ του ΑΜΣ Φιλωτίου αποδείχθηκε σωτήριος καθώς ανέκοψε τουλάχιστον 2-3 ακόμα καλές στιγμές των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Κουκά. Και οι τρεις είχαν πολύ καλή απόδοση και πέρασαν απαρατήρητοι.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Ψαρράς, Ισμαϊλάι, Κουφόπουλος, Μανιός, Μουστάκης Ν., Πράσινος, Σαντέ, Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Μεμλίκα, Βερύκοκκος (76' Ζούλης Π.).

Αναπληρωματικοί: Λιόφαγος, Μουστάκης Δ., Βασιλάκης, Κατσουρός, Κοττάκης, Μουστάκης Μ.

ΑΣ Άνω Μερά (Τζιόβας): Χριστοδουλάκης, Μόσχου (72΄Καρφαρίδας), Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τουρέ, Χαντζάκος, Καρίμαλης, Ουζούνογλου, Βαγενάς.

Στον πάγκο ήταν ο Τζάβρας

Μετά την πρόκριση της η Άνω Μερά θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Νάξου - Θύελλα για να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου