ΦΙΛΩΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ

slider

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, 5-0


Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Καμαριου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων για τον 3ο όμιλο η Θύελλα Kαμαρίου  συνέχισε   τις νίκες επικρατώντας του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ με 5-0 .
Η Θύελλα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με
κάποιες στημένες φάσεις να απειλήσουν κυρίως στο 1ο ημίχρονο το οποίο βρήκε την ομάδα του Καμαρίου να προηγείται με 3-0, με γκολ των Φύτρου στο 9' με κεφαλιά ύστερα απο εξαιρετική σέντρα του Ερρίκου, του Γιαννή στο 23' με σουτ από κοντά ύστερα από γύρισμα του Λυγνού και του Ρέτζο στο 44' με κοντινή προβολή απ το γύρισμα του Δημητρακόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες και τελικά να φτάνουν στο τελικό 5-0.
Τα γκολ στην επανάληψη για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Ερρίκος στο 79 ύστερα από εξαιρετικό σκάψιμο του Αρβανίτη που τον έβγαλε απέναντι στον Λουλάι και πλάσαρε εύστοχα και με τον Αρβανίτη να χρίζεται και αυτός σκόρερ με τη σειρά του στο 88ο λεπτό με κοντινό σουτ, που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Θύελλα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη έχοντας 9 βαθμούς, ενώ το Φιλώτι γνώρισε την πρώτη του ήττα και έμεινε στους 4 βαθμούς.
Διαιτητής ήταν ο κ. Βακόνδιος, με βοηθούς τους Βάιλα και την κυρία Μελανίτη
Συνθέσεις:
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Ανδριόλας (78' Κόντρα), Λυγνός, Δημητρακόπουλος (75' Λύκος), Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Φύτρος (46’ Πάγια), Δαβιλάς (65' Σπανός), Αρβανίτης
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Δανέζης, Ζαχαράκης, Νομικός 
Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ορφανός): Λουλάϊ, Ψαρράς, Κατσουρός (46' Μουστάκης Ν.), Μουστάκης Α., Βερύκοκος (71' Μουστάκης Ε.), Ισμαϊλάι, Βίλσον, Ζούλης Γ. (65' Ζούλης Π.), Ευριπιώτης, Μεμπίκα (84' Μανιός), Κοττάκης.
Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Βενιεράκης και Βασιλάκης Μ.
Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα
2017-10-29_3.jpg2017-10-29_2.jpg
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα της Θύελλας Καμαρίου

 http://www.sportcyclades.gr/podosfero/a-katigoria/item/27837-synexizei-aittiti-me-to-3-sta-3-i-thyella.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου